Szállás típusa: Apartman

1123-as Apartman Zamárdi (szeptember 7-től 23-ig foglalható csak hétköznap)

Balaton déli partján központi részén, Zamárdiban várja kikapcsolódásra, vagy pihenésre vágyó kedves vendégeit a Zamárdi Parti Apartmanok, családias környezetben. Egész évben nyitva tartó apartmanjaink közvetlenül Zamárdi 3 km szabadstrandjánál találhatók központi részen. A vízhez nem kell semmilyen úton átmenni egyből a strandon vannak vendégeink. Az apartmanok 250 méterre helyezkedik el a Zamárdi vasútállomásától. Játszótér homokos röplabdapálya található 50 méterre a szállástól. A strandon éttermek vizisport kölcsönzők vannak. Bevásárlási lehetőség zöldséges, hentes 200 méteren belül.

Read More

1165-ös Közösségi szálláshely és Apartman Baja

A szálláshely a belváros szívében helyezkedik el, ,,egy” lépésre a belvárosi látványosságoktól. A vasútállomás és a távolsági buszmegálló 5-8 perces sétával megközelíthető. A családi szobák Baja legszebb terére néznek.

Read More

1391-es Apartmanok Pécs

A pécsi szálláshely a belváros szívében található, a látványosságok csupán néhány perces hangulatos séta alatt megközelíthetők. „Árkád” bevásárlóközpont buszmegállója 200 m, Vasút -és Autóbuszállomás max. 1 km. Konzum Áruház 50 m távolságra fekszik.

Read More