Szállás részletei

Szálláshely típusa

Vendégház, rendezvényház

Befogadóképessége

18 fő + 4 pótágy

Szobák

4db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas és 1 db 4 ágyas szoba. A szálláshely új, 2016-ban került átadásra. A szobák új raklapbútorokkal szereltek. A fürdők és WC-k központiak, az emelten 2-2, a földszinten 1 -1 db található. A ház rendelkezik a terasztól elérhető WC-vel és fürdővel is.
Kb 20-25 db sátor állítására is van lehetőség. Az épület 1 db amerikai konyhával, 1 db nappalival, 1 db kb 100 m2 terasszal és 1 db kb 70 m2-es stéggel rendelkezik, közvetlen tó kapcsolatú.

Étkezés

Van lehetőség catering szolgáltatás igénybevételére, de önellátás is lehetséges. Felszerelt konyhával rendelkezik a ház. Mikrohullámú sütő, tűzhely, hűtő. Edényeket és evőeszközöket is biztosítunk. Nagy étkezővel rendelkezik a ház ahol 30 fő kényelmesen tud egyszerre étkezni.

Fűtés

A szállás fűthető. A fűtés az árat nem befolyásolja.

Szolgáltatások

Zárt parkoló
Old timer traktorozás
Szauna
Csónakhasználat
Tutajozás
Szalonnasütés
Bográcsozás
Állatsimogató
Strandröplabda
Igény esetén túravezetés
Karaokee
Vadmegfigyelés
Lovaskocsikázás (Hintózás)

Nyitvatartás

A szálláshely egész évben nyitva tart.

Kirándulási és programlehetőségek

Móron (4 km): Lamberg-kastély, Szent Kereszt-templom
Bodajkon (15 km): Hochburg-Lamberg kastély, bodajki kálvária, Bodajki-tó fürdésre alkalmas, Szent-kút zarándok hely, Barokk stílusú Nagytemplom
Zircen (29 km) Apátsági Templom, Ciszterci apátság, Reguly Antal szülőháza, Agrárműszaki gyűjtemény, Zirci Arborétum, Reguly Antal Műemlékkönyvtár

Egyéb információk

A területhez tartozik egy 5ha-os tó, a ház közvetlen tóparton fekszik. Bográcsozásra, szalonnasütésre és grillezésre is van lehetőség. Található a kertben strand röplabda pálya, lábtenisz. Van még egy állatsimogató is.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet 12:00 órától lehet elfoglalni és 14:00 óráig kell elhagyni. Egyéni kérésre lehetőség szerint ettől eltérhetünk.