Szállás részletei

Szálláshely típusa

Ifjúsági szálló  

Befogadóképessége

76 fő (+ 19 db pótágy)

Szobák

A szálláshelyen 19 db 4 ágyas (2 db 2 ágyas hálófülke) faház található. A faházakban zuhanyzó, WC, hűtőszekrény, szekrény, asztal, székek találhatóak. A faházakhoz kis terasz tartozik.  

Étkezés

A szálláshely területén található 1 db nagy társalgóban megoldott a csoportok étkeztetése. Igény esetén az étkeztetés házhoz szállítással történik.  

Fűtés

A szálláshely igény esetén fűthető (szálláshellyel kell egyeztetni).  

Szolgáltatások

A szálláshely körbekerített, így nem fedett, zárt parkoló biztosított. Kijelölt helyen bográcsozási lehetőség van; bográcsot és tűzifát a szálláshely biztosít. Medence, kézi-, kosár- és teniszpálya, gyermek játszótér.

aszfaltos kosárlabdapálya, focipálya, teniszpálya, tollaslabda,  darts, trambulin, fitness gépek, TV, Wifi társalgó, felszerelt konyha, bográcsozó hely, fát és bográcsot térítés mentesen biztosítunk, kültéri medence, kamerával megfigyelt parkoló a szálló területén

Nyitvatartás

Május 01. - szeptember 30. 
 

Kirándulási és programlehetőségek

Hajókázás
Madárvárta
Kilátó
Termálfürdő  

Egyéb információk

A társalgó alkalmas különböző rendezvényekre ; az udvar füvesített, belső parkoló van, sok árnyékkal ; az egész szálló területén koros fák találhatóak. A szálláshely rendelkezik egy kisebb, nyitott medencével, kosár-, kézi- és teniszpályával.  NTAK regisztrációs szám: YFF5QUQV

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.