Szállás részletei

Szálláshely típusa

Vendégház

Befogadóképessége

65 fő  

Szobák

A Vendégház frissen felújított. A szálláshelyen 17 db szoba (1, 2, 3, 4 és 5 fős szobák) található. A szobákban a férőhelyek számától függően szimpla, francia és emeletes ágyak vannak. Minden hálószobához saját fürdő tartozik. A szobákban, ahogy a szálláshely teljes területén is, WiFi elérés biztosított. TV a közös helyiségben található.  

Étkezés

A Vendégházban önkiszolgáló konyha áll rendelkezésre, amely teljesen felszerelt (hűtő, tűzhely, sütő, mikró, edények, evőeszközök, tányérok, stb...). Igény esetén reggelit és meleg vacsorát a csoportok számára a szálláshely biztosítani tudja. A Vendégház kertjében bográcsozási lehetőség biztosított. Tűzifa, bogrács és minden egyéb eszköz a szálláshelyen megtalálható. A szálláshely biztosít étkezést a 4 km-re lévő partneri szálláson.

Fűtés

A szálláshely fűthető (fűtési szezonban 500-1.000 Ft/fő/éj felár. Az ár a szálláshelyen tartózkodás idejének a függvénye).  

Szolgáltatások

A szálláshely saját kerttel rendelkezik (szalonnasütés, bográcsozás). Tűzifát és minden egyéb eszközt biztosít a szálláshely. A Vendégház zárt parkolót biztosít a vendégek részére. A szálláshelyen egy nagy és egy közepes méretű étkező és klubszoba várja a diákokat. SZÉP Kártya elfogadó hely.

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

A diákok számára élményteli napot nyújt a pécsi Mecsextrém kalandpark (erdei bob pálya, mászófal, játszóház, kosárlabdapálya, kötélpark). A Mecsekben számos kiránduló útvonal található, amelyek megkoronázásaként a diákok megihatnak egy üdítőt a híres TV Torony kilátójában. A kirándulások és a kalandpark élményei mellett Pécs számos kulturális látnivalót kínál az idelátogatók részére.  

Egyéb információk

A szálláshelyen 2 db közösségi helyiség is található. Mind a két közösségi helyiség asztalokkal, székekkel felszerelt. A nagyobbik helyiségben található a TV. A Vendégház nagy udvarral rendelkezik, ahol bográcsozási és szalonnasütési lehetőséget biztosítanak a szabadba vágyóknak.
Ingyenes csomagmegőrzés a vasútállomáshoz közeli Hostelben. Így érkezéskor le tudnak ott pakolni és csak a városnézés után, este kell kimenni a Vendégházba. Ezzel időt és buszjegyet takarítanak meg. A busszal érkező csoportoknak biztosított az ingyenes parkolás.

Érkezés-Távozás

A szálláshely elfoglalására legkorábban 14 órakor van lehetőség, elhagyni 10 órakor kell. Csomagmegőrzésre van lehetőség.