9.900 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A vendégház Pécsen, a vasútállomástól kb. 5 km-re, a belvárostól (Széchenyi tér) pedig kb. 3 km-re található. A vasútállomásról több helyi járat is indul (a buszmegálló a szálláshelytől 1 perc sétára van), melyekkel a szálláshely megközelíthető. 

Szálláshely típusa

Vendégház


Befogadóképessége

65 fő


Szobák

A Vendégház frissen felújított. A szálláshelyen 17 db szoba (1, 2, 3, 4 és 5 fős szobák) található. A szobákban a férőhelyek számától függően szimpla, francia és emeletes ágyak vannak. Minden hálószobához saját fürdő tartozik. A szobákban, ahogy a szálláshely teljes területén is, WiFi elérés biztosított. TV a közös helyiségben található.


Étkezés

A Vendégházban önkiszolgáló konyha áll rendelkezésre, amely teljesen felszerelt (hűtő, tűzhely, sütő, mikró, edények, evőeszközök, tányérok, stb…). Igény esetén reggelit és meleg vacsorát a csoportok számára a szálláshely biztosítani tudja. A Vendégház kertjében bográcsozási lehetőség biztosított. Tűzifa, bogrács és minden egyéb eszköz a szálláshelyen megtalálható. A szálláshely biztosít étkezést a 4 km-re lévő partneri szálláson.


Fűtés

A szálláshely fűthető (fűtési szezonban 500-1.000 Ft/fő/éj felár. Az ár a szálláshelyen tartózkodás idejének a függvénye).


Szolgáltatások

A szálláshely saját kerttel rendelkezik (szalonnasütés, bográcsozás). Tűzifát és minden egyéb eszközt biztosít a szálláshely. A Vendégház zárt parkolót biztosít a vendégek részére. A szálláshelyen egy nagy és egy közepes méretű étkező és klubszoba várja a diákokat. SZÉP Kártya elfogadó hely.


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

A diákok számára élményteli napot nyújt a pécsi Mecsextrém kalandpark (erdei bob pálya, mászófal, játszóház, kosárlabdapálya, kötélpark). A Mecsekben számos kiránduló útvonal található, amelyek megkoronázásaként a diákok megihatnak egy üdítőt a híres TV Torony kilátójában. A kirándulások és a kalandpark élményei mellett Pécs számos kulturális látnivalót kínál az idelátogatók részére.


 

Egyéb információk

A szálláshelyen 2 db közösségi helyiség is található. Mind a két közösségi helyiség asztalokkal, székekkel felszerelt. A nagyobbik helyiségben található a TV. A Vendégház nagy udvarral rendelkezik, ahol bográcsozási és szalonnasütési lehetőséget biztosítanak a szabadba vágyóknak.
Ingyenes csomagmegőrzés a vasútállomáshoz közeli Hostelben. Így érkezéskor le tudnak ott pakolni és csak a városnézés után, este kell kimenni a Vendégházba. Ezzel időt és buszjegyet takarítanak meg. A busszal érkező csoportoknak biztosított az ingyenes parkolás.


Érkezés-Távozás

A szálláshely elfoglalására legkorábban 14 órakor van lehetőség, elhagyni 10 órakor kell. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-es évre (diákcsoportok részére):

Szállás ellátás nélkül: 9.900 Ft/fő/éj
Reggeli 1.990 Ft/fő/alkalom
Ebéd/vacsora: 2.490 Ft/fő/alkalom

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 400 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre vonatkozik).

Helyszín

Pécs

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 40%-ot kell fizetni a szállásadónak a vele egyeztetett módon (az érkezés előtt legalább 1 hónappal). A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondási feltételek

A szálláshely ingyenes lemondása az érkezést megelőző 1 hónapig lehetséges. Az 1 hónapot követő lemondás esetén az előleg összege nem jár vissza. A létszámot egészen az érkezést megelőző 1 hétig lehet módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni (fax, e-mail).
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!