Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Magánszálláshely
Befogadóképessége:
16 fő (minden szoba pótágyazható)
Nagyobb csoport esetén +16 főt a Batvölgyi vendégházunkban el tudunk helyezni
Szobák:
A ház külön bejáratú 2 szintes részén, az 5 szobából 1 a földszinten, 4 szoba az emeleten található. Szobáinkban 16 férőhely van, a szobák pótágyazhatóak. Tágas nappalik, panorámás, fedett erkélyek valamint 3 fürdőszoba, 1 külön WC , felszerelt, gépesített konyha szolgálja a vendégek kényelmét.
-
Az emeleten 2 szoba nagyméretű, az egyik 4 külön ágyas a másik egy francia és két külön ágyal van berendezve.
A 2 kisebb, fedett erkélyes szoba egyikében 1 db franciaágy, 1 db külön ágy, a másikban 2 db egyszemélyes ágy található.
+ 2 külön fürdőszoba, társalgó hűtővel, TV-vel, nagy fedett erkéllyel.
-  A földszinten 1 db szoba van egy franciaággyal + 1 db egyszemélyes ággyal, TV-vel, külön fürdőszobával, WC-vel, valamint egy nagyméretű társalgó, étkező, felszerelt konyha, és nagy teraszok.A szobák mindegyike pótágyazható.
Szobáink lambériázott és minden szobánk LCD TV-vel felszerelt.
Továbbá pótágyaink mindegyike teljesen új és kényelmes.
Étkezés
A vendégek önellátásához maximálisan felszerelt, gépiesített konyhában többek közt gáztűzhely, mikró, hűtő, mosogatógép, vízmelegítő is megtalálható, de igényelhető reggeli és félpanzió is, akár speciális igényeket is kielégítve.
Fűtés
A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja)
Szolgáltatások
Belső parkoló
WiFi
Digi-TV
Szalonnasütési, bográcsozási lehetőség
Üdülési csekk, Széchenyi-kártya elfogadóhely
Vendégházunk nappalija 35 nm2 nagyságú, mely a létszámnak megfelelően berendezhető székekkel és asztalokkal.
 
 
Nyitvatartás
Egész évben
Kirándulási és programlehetőségek
Túrázási lehetőségek a Nyugat-Mecsekben
Jakab-hegy: Babás szerkövek, Zsongor-kő, Pálos kolostor romjai, kelta földsánc, István-kilátó
Kirándulás Orfűre, Abaligetre
Pécs látnivalói
Egyéb információk
Saját belső parkoló, az udvarban sütő, bográcsozóhely várja a vendégeket. Digi-TV, Wifi áll rendelkezésre. Vendégházunk alkalmas nagyobb létszámú összejövetelek lebonyolítására is. Igénykének megfelelő program ajánlás és szervezési segítség a vendégházban kihelyezett ingyenes prospektusokkal is. A Vendégházban a Vendégek kényelme és nyugalma mellett egészségük is egyaránt fontos számukra, ezért szobáikat minden vendég után a legnagyobb gondossággal, ózongenerátorral fertőtlenítik.Az ózongenerátor megöli a baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkát, eltünteti a kellemetlen szagokat.Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni. Bizonyított, hogy az ózon elpusztítja a koronavírust!
NTAK REGISZTRÁCIÓS SZÁM: EG19009034
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Ettől eltérő időpontok is szóba jöhetnek, de ezt egyeztetni kell. Csomagmegőrzésre van lehetőség.