Szállás részletei

Szálláshely típusa

Üdülőpark

Befogadóképessége

120 fő (komfortos faház: 40 fő; közös fürdős faház: 80 fő)

Szobák

2 kategóriájú szálláslehetőség közül lehet választani:
A komfortos faházak fürdőszobával és kis teakonyhával vannak felszerelve. A konyharészben hűtőszekrény, villanyrezsó, evőeszközök, tányérok találhatóak. Nagy főzésre sajnos nem alkalmas, arra a parkban található tűzrakó helyeket ajánljuk. A 4 személyes faházakban 2 db 2 ágyas szoba található. A 6+2 személyes faházakban a földszinten van egy franciaágy és egy emeletes ágy (egy légtér, de elkülönítve), az emeleten pedig két db kisebb méretű 2 ágyas szoba található. Van egy nagyobb emeletes faház is, ami 16 fős; 4 szobából és 2 db fürdőszobából áll.
Több típusú közös fürdős faházzal rendelkezik még a szálláshely, melyekben 2-8 személyes szobák vannak. A faházaktól néhány méterre található külön fürdőrészben lehet tisztálkodni.

Étkezés

Ebédet és vacsorát is tud biztosítani a szállásadó, de ezt közvetlenül vele lehet egyeztetni. 2 fogásos étkezés: 1.200 Ft/fő/alkalom, a szállás foglalás után kell leegyeztetni a szállásadóval.

Fűtés

Nem fűthető.

Szolgáltatások

Tradicionális thai masszázs
Szauna
Sportpálya
Pingpong
Csocsó
Tűzrakóhelyek
Focipálya
Röplabda
Különtermek
SZÉP-kártya elfogadó hely

Nyitvatartás

Április végétől – október elejéig

Kirándulási és programlehetőségek

Esztergomi Bazilika és a Főszékesegyházi kincstár
Duna Múzeum
Aquasziget Élményfürdő
Visegrádi Nyári Bobpálya
Keresztény Múzeum
Esztergomi és párkányi városnézés kisvonattal
Túrázási lehetőségek, tavak a közelben

Egyéb információk

Egy különterem (180 m2) áll a vendégek rendelkezésére, amelyet rendezvényekhez, programokhoz biztosít a szállásadó (díjmentesen, vagy térítés ellenében, ez az adott kihasználtságtól, megrendelt szolgáltatásoktól is függ). Az üdülőpark a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található, 2 ha-os erdős parkban fekszik. A városközponthoz közel, mégis festői környezetben biztosítják a pihenést. A parkban több tűzrakóhely található. Bográcsot, nyársakat díjmentesen tud biztosítani a szállásadó.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.