Szállás részletei

Szálláshely típusa:

Vendégház

Befogadóképessége:

32 fő

Szobák:

A vendégház két házrészből áll. A ház egyik részében 4 db szoba található: a pinceszinten 2 db 3 ágyas, a földszinten 1 db 2 ágyas és a tetőtérben 1 db 4 ágyas. A négy szobához tartozik egy zuhanyzó WC-vel és egy fürdőszoba sarokkáddal és WC-vel. Tehát két szobára jut egy fürdőszoba.
A ház másik részében a földszinti szoba 3 ágyas, amelyhez tartozik egy zuhanyzó WC-vel. Az emeleten 2 db szoba van, az egyik 3 ágyas (4 ágyassá alakítható), a másik pedig 2 ágyas. Ezekhez a szobákhoz tartozik egy sarokkádas fürdőszoba WC-vel. A tetőtéri szoba 6 ágyas, saját zuhanyzóval és WC-vel.
A szobák berendezése modern és kényelmes, minden szoba televízióval ellátott. Franciaágyak és heverők szolgáltatják a fekhelyt.  

Étkezés

Az étkezés a helyszínen megoldott, széleskörű menüválasztási lehetőséget biztosítanak ( többféle leves, krémlevesek, főétel, köretek, savanyúságok, desszertek, salátatálak). Mindkét házrészben egy-egy teljesen berendezett konyha áll a vendégek rendelkezésére (hűtőszekrény, mikrohullámú-sütő, melegszendvics-sütő, kenyérpirító, gáztűzhely stb.). Az épületben van egy közös helyiség, ahol egyidejűleg 22-en tudnak leülni.

Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).

Szolgáltatások

2 db felszerelt konyha
22 fős különterem
kert
medence
bográcsozási, grillezési, nyársalási lehetőség

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Egri kirándulás: a szőlő és a bor városa, kulturális központ és diákváros, látnivalók: az egri vár, a Minaret, a Líceum, a marcipán múzeum, a Szépasszonyvölgy
Szilvásváradi Szalajka-völgy
Bélapátfalvi Apátsági Templom
Verpeléti kovácsműhely
Feldebrői Altemplom
Noszvaji DeLa Motte kastély

Egyéb információk

A parkosított udvar kb. 300 m2-es. A kertben található egy faház, amely 32 személyes. A kert közepén található tavat különböző növények veszik körül. Lehetőség van bográcsban főzésre, grillezésre és nyársalásra is. A kert hátsó részében található egy beépített medence, amely 3×6×1.20 m-es (vízmélység 1 m) – májustól szeptemberig használható.

Érkezés - Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.