Szállás részletei

Szálláshely típusa

Turistaszálló (faházas)

Befogadóképessége

60 fő

Szobák

A szálló fából készült szobák sorából áll: 8 db két egybenyíló helyiségből álló 3-3 ágyas, tehát 6 fős szoba, illetve ebből 3 szoba 7 személyes, mert van benne egy emeletes ágy is.  4 db 2 személyes és 6 db 3 személyes szoba található továbbá a szállón.  Minden szobához saját fürdőszoba tartozik: zuhanyzó, WC és mosdó. Valamennyi szobában van hűtőszekrény. Igény szerint közös konyhahasználatra van lehetőség.

Étkezés

Csoportoknak étkezést igényelhetnek a szálló saját éttermében. Csoportok részére a közös konyha egyeztetés szerint vehető igénybe. Étkezést a következő árakon lehet igényelni a szállásadótól a megrendelés után:

  • Reggeli: 850 Ft/fő/alkalom
  • Ebéd: 1.300 Ft/fő/alkalom
  • Vacsora: 1.200 Ft/fő/alkalom

Fűtés

A szálláshely nem fűthető.

Szolgáltatások

Ingyenes strandok.
Ingyenes csomagmegőrzés
Ingyenes Wifi
Bográcsozási, szalonnasütési lehetőség 
Tábortűz
Étterem 
Szabadidőpark a szállótól 200 m-re ( futball-,röplabda,-kézilabda-, kosárlabdapályák, ping-pong asztal…. ) ingyen igénybe vehető.
Fedett terasz étkezésre és foglalkozások tartására

Nyitvatartás

Április 29 - szeptember 25.

Kirándulási és programlehetőségek

Balaton-parton (500 m) foci-, kosár-, röplabdapálya
Zamárdi Kalandpark
Kirándulás Siófokra, Tihanyra, Balatonfüredre, Keszthelyre
Hajózás
Balatonszárszó - felújított József Attila Múzeum (bejelentkezés alapján)
Séta Balatonföldvárra a Balaton partja mentén (kb. 3 km) - csodálatos kikötő, sétány, Galamb-sziget
Kelta-túra (6 km) a balatonföldvári Halastótól a magasparton keresztül a kihelyezett táblák szerint a Balaton élővilágának és egyéb érdekességeinek megismerése
Kilátó a balatonföldvári magasparton (3,5 km) - fizetős; hajó- és várostörténeti kiállítás
Teknősbéka simogató (3,5 km) - fizetős
Strandolás, vitorlázás

Egyéb információk

A szálláshelyen a faházak kis terasza tágas, füves udvarra nyílik, ahol közösségi programok is tarthatók. A hátsó részben kiépített tűzrakóhely található. Bográcsozásra, szalonnasütésre, tábortűz gyújtására van lehetőség. A tűzrakáshoz fát 3.000 Ft-ért biztosítani tudunk. Bográcsozási program rendelhető egyeztetés szerint. Az étterem érdekessége, hogy vasúti kocsiból került kialakításra, és hatalmas terasz tartozik hozzá. Az étterem közösségi programok helyszíneként is használható. NTAK regisztrációs szám: KO19005905

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.