Szállás részletei

Szálláshely típusa

Apartmanok

Befogadóképessége

59+18 fő

Szobák

Az apartmanokban összesen 59 fő fér el, 18 pótággyal bővíthető.
Minden apartmanban teljesen felszerelt konyha van, a legtöbb apartmanban nagy előszoba/konyha található, ahol akár 10-15-en is étkezhetnek.

Összesen 25 szoba van a szálláshelyen. Ebből 22 az 5-ös épületben , 3- egy apartman 3 különfürdőszobás szobával- pedig a szemben lévő, 14 lépésre lévő 6-os épületben. Szobák eloszlása: 12 db kétágyas, 5 db háromágyas, 5 db négyágyas szoba, mindegyikben van hűtőszekrény. A legtöbb szoba külön fürdőszobával rendelkezik.

Étkezés

A felszerelt konyhák az önellátó csoportok részére alkalmasak. Nem önellátó csoportok a közeli – gyalog 2-4 percre lévő – partner éttermekben kedvezményesen étkezhetnek. A közeli partner étteremben kedvezményesen - az étterem lista ára alatt - reggeli (1.250/fő), vacsora (2.950 Ft/fő) áron  rendelhető nálunk a nemcsak csoportok részére. 


Fűtés

Az apartmanok egyéni, automata gázfűtéssel fűthetők. (20 °C feletti fűtés igény esetén 15% felárat számítunk fel.)

Szolgáltatások

A legtöbb apartmanban ADSL/WiFi Internet kérhető (max. 12 számítógép és 45 laptop vagy okostelefon csatlakoztatható egyszerre)
Minden apartmanban teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére
Minden szobában hűtőszekrény található
A legtöbb szobában kábeltelevízió van
Kerékpárkölcsönzés
Őrzött parkoló személygépkocsiknak
Mosás
Széf

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Magyar Nemzeti Múzeum(lásd Múltfürkész programok)
Petőfi Irodalmi Múzeum
Zsinagóga
Parlament, Budai Vár, Mátyás templom
Titkos Katonai Kórház és Atombunker (a világon egyedülálló)
Belvárosi templomok, múzeumok, kiállítótermek

Érkezés-Távozás

A szállást az érkezés napján 13 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10:30-ig kell elhagyni. Amennyiben korábban érkezik a csoport, a már szabad és takarított apartmanok elfoglalhatók és az összes csomagot ott addig tárolhatják, amíg az összes szobát ki nem takarítottuk. Az elutazás napján a kijelentkezés után a csomagmegőrzés díj ellenében lehetséges.