Szállás részletei

Szálláshely típusa

Gyermeküdülő és ifjúsági tábor  

Befogadóképessége

Max. 300 fő (pótágyakkal)

Szobák

3 db 18-20 ágyas apartman:
1 db 2-3 ágyas, 1 db 4-5 ágyas, 2 db 6-7 ágyas szoba;,
8 db 24-28 ágyasapartman:
1 db 2-4 ágyas, 1 db 5-7 ágyas és 2 db 7-8 ágyas szoba.
A lakók a szintenként elhelyezett női és férfi fürdőszobákat használhatják.  

Étkezés

A szálláshely saját konyhával és étteremmel rendelkezik, így az étkezések helyben történnek. A 300 adagos konyha híres a házias és bőséges ételeiről, de speciális igényeknek is eleget tudnak tenni (pl: vegetáriánus, lisztérzékeny, laktózérzékeny, diabetikus menük).  

Fűtés

A szálláshely fűthető  150-180 főre (ára 400 Ft/fő/nap a fűtési szezonban, melyet a helyszínen kell kifizetni)  

Szolgáltatások

2 db 260 nm-es terem (tükrös, parkettás, hangtechnikával, vetítővászonnal, fénytechnikával)
2 db 400 nm-es biztonságos tetőterasz áramvételi lehetőséggel a szabadtéri elfoglaltságokhoz (pl. reggeli bemelegítés, napközben edzések, vetélkedők, esti buli)
Saját, HACCP minőségbiztosítási rendszer alapján működő konyha
Zárt parkoló
Tűzrakó és grillező hely
Strandröplabda- és strandfocipálya
Sportszerek (használatuk ingyenes: ping-pong, tollas, stb.)
Mini játszótér
Disco (igény szerint)
Hűtőszekrény
SZÉP Kártya elfogadó hely  

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Mezőkövesden: Matyó Múzeum, Táncpajta, Kisjankó Bori Emlékház, Bútorfestő Műhely, Játékkészítő és Mézeskalácsos Műhely, Fazekasműhely, Üvegcsiszoló Műhely, Hímző Alkotóház, Nosztalgiaház, Szövő Alkotóház, Mezőgazdasági Gépmúzeum, Iskolatörténeti gyűjtemény
Eger nevezetességei: Kopcsik Marcipánia és Harangöntő-Ház, Líceum Spekula Csillagvizsgáló, Dobó István Vármúzeum, Gárdonyi Géza Emlékmúzeum, Palóc Népművészeti Kiállítás, Észak Magyarországi Tűzoltó Múzeum, Magyar Kocsik Kiállítása  

Egyéb információk

A 2 db hatalmas (220 és 300 nm-es) tükrökkel ellátott parkettás tánc- és rendezvényterem alkalmas tánc, karate és egyéb teremigényes sportágak oktatására. Széksoros berendezéssel előadások rendezhetők, és az esti
bulik alkalmas színhelye is lehet. A termekben minden igényt kielégítő professzionális hangtechnika található, valamint vetítővászon és projektor is rendelkezésre áll, melyek használata a táborozók számára ingyenes.
Szabadtéri időtöltésre a röplabda- és focipálya, pingpong asztal, és a legkisebbeknek fa játszóterület nyújt remek szórakozást.
Igény szerint flekkensütés, bográcsozás és disco is tartható.
Osztálykirándulások és erdei iskolák számára ingyenes programajánlat készül, figyelembe véve a helyi kulturális-, művészeti- és sportadottságokat.  

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. (előzetes megbeszélés alapján  lehetőség van korai érkezésre és késői távozásra is amennyiben a táborhely kapacitása engedi!) Csomagmegőrzésre van lehetőség.