Szállás részletei

Szálláshely típusa:

Kemping (faház, sátorhely, lakókocsihely)

Befogadóképessége:

Faházakban: 67 fő
Minikabinokban: 20 fő

Szobák:

A 20 db faház pótágyazható (2+1,  és 2+2 fősek), saját fürdőszobával rendelkezik, melyben WC, zuhanyzó található. Hűtőszekrény minden faházban van. 10 db minikabin található még a szálláshelyen, minden kabin 2 fő befogadására alkalmas.

Étkezés

A csoportoknak helyben biztosítanak étkezést. A szálláshely nem rendelkezik saját étteremmel, egy pécsi étteremmel áll szerződésben, akik a megrendelt ételt kiszállítják. A reggelin kívül minden étkezés rendelhető külön is. Reggeli csak teljes vagy félpanziós étkezés részeként kérhető.

Fűtés

A szálláshely nem fűthető.

Szolgáltatások

Kijelölt tűzrakóhelyek – bográcsozási, szalonnasütési lehetőség
Közösségi helyiség
Streetball pálya

Nyitvatartás

Április 28 - szeptember 03.

Kirándulási és programlehetőségek

Abaligeti Cseppkőbarlang
Orfűi Malommúzeum
Orfűi strand
Mecseki túrák
Lovaglás, lovas túrák Orfűn
Pécs látnivalói

Egyéb információk

A kemping kiépített úthálózattal rendelkezik, biciklizésre, teniszezésre, röplabdázásra is van lehetőség, illetve a 4 db kosárpalánk streetball-bajnokságra is alkalmas. Van egy közösségi helyiség, amely külön foglalkozásra, akár előadások lebonyolítására is alkalmas. A kempingben sátrazásra is van lehetőség. A Kemping nyitva tartási idejében zajló, a pihenés nyugalmát megzavaró, látogatói jeggyel együtt járó rendezvény:
2019. augusztus 2 - 4. 7.vwagányok vw és konszern találkozó
2019. július 17-20 AmCars Roadshow


A kemping a nyár folyamán több zenei fesztiválnak, sportrendezvénynek és autós találkozónak is otthont ad, így ezekben az időszakokban (például június 16-27. és július 16-23. között) nem üzemel szálláshelyként. Belépés csak érvényes belépőjeggyel. Érdemes érkezés előtt érdeklődni.

Érkezés - Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.