Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Panzió és ifjúsági szálló
Befogadóképessége:
Panzió: 42 fő ; ifjúsági szálló: 35 fő
(Pótágyazásra nincs lehetőség.)
Szobák:
Panzió: 10 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas és 4 db 4 ágyas szoba
Ifjúsági szálló: 1 db 6 ágyas, 4 db 5 ágyas, 1 db 4 ágyas, 1 db 3 ágyas és 1 db 2 ágyas
Minden szobában szekrény is található, mindegyik szobához vizesblokk tartozik (zuhanyzó, WC és mosdó). Hűtő a közösségi helyiségekben található.
Étkezés
A szálláshely saját éttermet üzemeltet ; diákcsoportok számára összeállított, minden napszaknak megfelelő menükínálattal. Az étkezésekre a szálláshely éttermében kerül sor.
Fűtés
A szálláshely fűthető (az árakat a fűtés nem befolyásolja).
Szolgáltatások
Zárt parkoló
Különterem
Csocsó, ping-pong asztal
Nyitvatartás
Egész évben
Kirándulási és programlehetőségek
A szálláshely szerződött partnere a Magyar Természettudományi Múzeum Bakonyi Természettudományi Múzeuma. Kiváló szakemberek korosztályra bontott erdei iskola programmal várják az érdeklődő csoportokat.
Pintér-hegyi Tanösvény
Zirci Ciszterci Apátság
Zirci Arborétum
Ciszterci műemlékkönyvtár
Reguly Antal Múzeum és Alkotóház
Egyéb információk
Diákcsoportok részére különböző méretű termek állnak rendelkezésre, itt történnek az étkezések, de igény esetén ezekben csoportos foglalkozásokat is tarthatnak. A panzió épületéhez egy aszfaltos udvar tartozik, az ifjúsági szálló mögött egy kis füves terület található. Az ifjúsági szállóhoz tartozó helyiségben csocsóasztal üzemel. NTAK regisztrációs szám: PA19001718
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni (kivételes esetekben "melegváltásos" napokon 16 órától) és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.