Szállás részletei

Szálláshely típusa

Ifjúsági szálló

Befogadóképessége

52 fő + 3 pótágy

Szobák

A szállóban 14 szoba van: 2 db 6 ágyas (emeletes ágyak), 8 db 4 ágyas (emeletes ágyak) és 4 db 2 ágyas (franciaágyak) szoba. Az egyik 6 ágyas és az egyik 2 ágyas szoba pótágyazható. A szobákban ruhás polc és fogas található. Fürdőszobák (6 db) közös használatúak, de egyszemélyesek, zárhatók, szépek és tiszták.

Étkezés

Főzési lehetőség nincs a szálláshelyen, azonban hűtőszekrény rendelkezésre áll, valamint tányérokat, evőeszközöket tud biztosítani a szállásadó az étkezéshez. Reggeli rendelhető, - vagy csak pékáru, ha egyénileg kívánják megoldani.
Ebéd, vagy vacsora egy közeli étteremben lehetséges előzetes egyeztetés szerint. Igény esetén megadjuk az étterem elérhetőségét közvetlen egyeztetés céljából.

Fűtés

A szálláshely fűthető (a fűtés az árat nem befolyásolja).

Szolgáltatások

Ingyenes parkolási lehetőség
Kerthelyiség
Kávézó-bár
Tűzrakóhely, szalonnasütési és bográcsozási lehetőség
Ingyenes internet terminál és vezeték nélküli internet használat 

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

A szálláshelyen vásárolható budapesti gyógyfürdő-, városnéző túra-, dunai hajótúra-, barlangtúra- és koncert jegyek.
A közelben található Budai Vár kínálja a legtöbb látnivalót Budapesten az óvárostól a királyi palotáig, a Mátyás templomtól a Nemzeti Galériáig.
A Budai hegyek sok kirándulási lehetőséget nyújtanak, pl. erdei túrák, Tündér-szikla, Erzsébet kilátó (János-hegy), fogaskerekű vasút, Gyermekvasút, Pál-völgyi Cseppkőbarlang

Egyéb információk

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított buszok számára is közvetlenül a bejáratnál. A szálláshely kerthelyiséggel, tűzrakóhellyel rendelkezik (szalonnasütési és bográcsozási lehetőség).
Ingyenes internet terminál és Wi-fi használat.
A földszinten kávézó-bár üzemel.
Biciklikölcsönzés lehetséges: 10 db bicikli áll rendelkezésre (ennél több is lehet előzetes rendelésre).
Az egész ház nem dohányzó, dohányozni a kerthelyiségben lehet.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.