Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Vendégház és jurták
Befogadóképessége:
30+5 fő
Szobák:
4 szoba van a vendégházban és 2  jurta a portán. Összesen  2 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas szoba és 2 db 10 fős jurta. A 2 db 2 ágyas szoba a vendégház emeletén található. Egyikben franciaágy, a másikban 2 db egyszemélyes ágy található, beépített szekrényekkel. A vendégház földszintjén 2 db 3 személyes szoba van. Itt 1-1franciaágy és 1-1  egyszemélyes ágy  áll. A szobákhoz fürdőszoba tartozik. A jurták kör alakú, hajópadlózott építmények. 10-10 kárpitozott szivacs található bennük. Kültéri komposzttoalett és szintén kültéri, napkollektoros zuhanyzókkal felszerelt, víztakarékos csapokkal beépített zuhanyzó tartozik hozzájuk.

 

Étkezés
A csoportok a vendégház és a lányoknak fenntartott jurta között lévő, szabadtéri,  fedett étkezőben étkeznek. A reggeli, uzsonna, vacsora helyben készül. Az ebédet a közeli város étterméből szállítják és helyben szolgálják fel. A vendégház konyhájában vannak székek, asztal, hűtő, mosogató és polcok.
(Az étkezéseket a szálláshellyel külön kell egyeztetni.)
Fűtés
A jurták nem fűthetők (15 fős csoportokig a vendégház fűthető).
Szolgáltatások
Szalonnasütési és bográcsozási lehetőség
Étkező és főzési lehetőség
Lovaglás
Íjászat
Játszótér
Focizási lehetőség az udvarban
Nyitvatartás
Április 15 - október 15.
Kirándulási és programlehetőségek
Természetismereti programok: A Fekete-hegy meghódítása – kalandos földvár túra,   Fűben, fában orvosság,- a gyógynövények világa 
Ember és Természet - tanösvény túra 
Ökológia: szelíd energiaösvény, napkollektor készítés; környezetvédelem a mindennapokban; vályogépítészet;
Hagyományőrzés: lovaglás; íjászkodás; pillantás a Honfoglalás korába; kemencében sütés
Sport: tájékozódási ismeretek, tájfutás; éjszakai túrázás; közösségfejlesztő játékok 
Kirándulás Ibafára (7 km) - a Pipamúzeum megtekintése
Egyéb információk
A szálláshelyhez 1 hektáros kert tartozik. Tűzrakó hely, fedett kemence, játszótér, lóistálló, futószáras kör, íjászpálya, szelíd energiaösvény, háziállatok (kutya, macskák) vannak. A portáról indul a 3 km hosszú Szent László tanösvény. Átmenő forgalom nincs. Mindenkinek hoznia kell magával hálózsákot.
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.