Szállás részletei

Szálláshely típusa

Vendégház

Befogadóképessége

37 fő (+3 fővel pótágyazható)

Szobák

12 szoba: 9 db háromágyas, 2 db négyágyas, 1 db kétágyas. 11 db franciaágy, 15 szimpla ágy. Minden szobában külön mosdó sarok, szekrény, kuka, ablak tartozik. 6 db közös fürdőszoba.

Étkezés

Önellátó szálláshely, három teljesen felszerelt konyhával és étkezővel. Közeli éttermek is biztosítanak reggelit megrendelés esetén, illetve hétköznap meleg ebéd kiszállítást vállal az Önkormányzat étterme (vagy helyben fogyasztásra is ad lehetőséget).

Fűtés

A szálláshely fűthető (az árat nem befolyásolja)

Szolgáltatások

Parkoló
Tűzrakók (bogrács, nyárs)
Sportolásra, labdajátékokra alkalmas pályák (röplabdahálóval, kosárlabda palánkkal)
Óriás trambulin
Csocsó, pingpongasztal, biliárd

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

A Vendégház Mátraszentimrén, Magyarország legmagasabban lakott településén helyezkedik el. A falut tiszta levegő, csend és nyugalom jellemzi. Az itteni szubalpin klíma felsőlégúti rendszer megbetegedéseire, allergiákra gyógyító hatással van.

Közelben található a Fallóskúti Szent Forrás és zarándokhely, a piszkéstetői Csillagvizsgáló, a Vöröskő Kilátó, a Galyatetői kilátó, a mátraszentistváni Sípark, ahol nyáron is előfordulnak programok, vagy a mátraházai Kalandpark.

A vendégház a faluban található, az erdőtől 2 perc sétára. A faluban van focipálya, játszótér, tájház, ásványház, állatsimogató, kisbolt. Rendszeresen tartanak itt falunapokat, és szabadtéri színházi előadásokat.


Egyéb információk

A hatalmas ősfás kertben parkoló, tűzrakók (bogrács), sportolásra, labdajátékokra alkalmas pályák (röplabdahálóval, kosárlabda palánkkal), óriás trambulin található. Egy kisebb méretű külön házikóban csocsó, pingpong, biliárd várja a kikapcsolódni vágyókat. A területet kerítés veszi körül. 

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10:30-ig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.