5.000 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0/5
Nincs értékelés (0 értékelés)

Szállás információk

A vendégház a faluban található, az erdőtől 2 perc sétára. A faluban van focipálya, játszótér, tájház, ásványház, állatsimogató, kisbolt, buszmegálló. Minden pár perc sétára csupán. 

Szálláshely típusa

Vendégház


Befogadóképessége

37 fő (+3 fővel pótágyazható)


Szobák

12 szoba: 9 db háromágyas, 2 db négyágyas, 1 db kétágyas. 11 db franciaágy, 15 szimpla ágy. Minden szobában külön mosdó sarok, szekrény, kuka, ablak tartozik. 6 db közös fürdőszoba.


Étkezés

Önellátó szálláshely, három teljesen felszerelt konyhával és étkezővel. Közeli éttermek is biztosítanak reggelit megrendelés esetén, illetve hétköznap meleg ebéd kiszállítást vállal az Önkormányzat étterme (vagy helyben fogyasztásra is ad lehetőséget).


Fűtés

A szálláshely fűthető (az árat nem befolyásolja)


Szolgáltatások

Parkoló
Tűzrakók (bogrács, nyárs)
Sportolásra, labdajátékokra alkalmas pályák (röplabdahálóval, kosárlabda palánkkal)
Óriás trambulin
Csocsó, pingpongasztal, biliárd


Nyitvatartás

Egész évben


Kirándulási és programlehetőségek

A Vendégház Mátraszentimrén, Magyarország legmagasabban lakott településén helyezkedik el. A falut tiszta levegő, csend és nyugalom jellemzi. Az itteni szubalpin klíma felsőlégúti rendszer megbetegedéseire, allergiákra gyógyító hatással van.

Közelben található a Fallóskúti Szent Forrás és zarándokhely, a piszkéstetői Csillagvizsgáló, a Vöröskő Kilátó, a Galyatetői kilátó, a mátraszentistváni Sípark, ahol nyáron is előfordulnak programok, vagy a mátraházai Kalandpark.

A vendégház a faluban található, az erdőtől 2 perc sétára. A faluban van focipálya, játszótér, tájház, ásványház, állatsimogató, kisbolt. Rendszeresen tartanak itt falunapokat, és szabadtéri színházi előadásokat.


Egyéb információk

A hatalmas ősfás kertben parkoló, tűzrakók (bogrács), sportolásra, labdajátékokra alkalmas pályák (röplabdahálóval, kosárlabda palánkkal), óriás trambulin található. Egy kisebb méretű külön házikóban csocsó, pingpong, biliárd várja a kikapcsolódni vágyókat. A területet kerítés veszi körül.


Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10:30-ig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.


Árak a 2024-as évre (diákcsoportok részére):

  • Szállás ellátás nélkül: 5.000 Ft/fő/éj

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke
500 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre vonatkozik).

További információk

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm
További információk

Megrendelés módja

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 50%-ot kell fizetni a szállásadónak átutalással a vele egyeztetett módon. A fennmaradó összeget a helyszínen kell rendezni.

Lemondási feltételek

Érkezés előtt minimum 14 nappal visszatérítjük az előleget, 14 napon belül nem. Létszámot az érkezés előtt 2 nappal már nem lehet módosítani.
Mind

Availability

Owner

Keress minket bátran!

Email

[email protected]

Telefon

70/676-1136, 70/676-1140

További lehetőségek

Ajándék játékok szállásfoglalóknak!