Szállás részletei

Szálláshely típusa

Motel

Befogadóképessége

160 fő

Szobák

A szálláshely 54 szobával, valamint 6 apartmannal várja vendégeit. A szobák és az apartmanok felszereltsége eltérő, megtalálható a létesítményben a teljesen felszerelt a lakrésztől, a közös fürdőszobával rendelkező szobáig minden igényt kielégítő szobatípus. Korlátlan, ingyenes WIFI alapú internet hozzáférést biztosítunk vendégeink számára.

3 db felszerelt konyhával rendelkező, kétszobás apartman, 3 db zuhanyzós apartman, 25 db fürdőszobás, három, illetve négyágyas szoba, valamint 29 db WC-vel, és mosdókagylóval, közös zuhanyzóval ellátott kétágyas szoba várja vendégeinket a szálláshelyen.

Étkezés

Az egységben található közös konyha teljesen berendezve. Étkezést tudunk biztosítani nagy létszámú csoport esetén is. Étkezővel rendelkezünk.

Fűtés

A szálláshely fűthető (az árat nem befolyásolja).

Szolgáltatások

Az udvaron nagy területen elhelyezkedő térítésmentes, őrzött parkoló biztosítja a vendégek járműveinek elhelyezését, amely alkalmas nagy méretű járművek befogadására is. 

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Miskolc, Diósgyőri vár, Miskolctapolca Európában egyedülálló barlangja.
Szilvásváradon csodaszép a Szalajka-völgy, Felsőtárkány és Lillafüred környéke.
Edelény: Kastélysziget.
Aggteleki-karszt
A szlovák oldalon a legismertebb látnivaló Krasznahorka büszke vára, amely sajnos a 2012-es tűzvész óta még mindig nem látogatható. Ha már az Andrássyak ősi fészkébe nem is tudunk feljutni, vétek lenne kihagyni vadászkastélyukat Betléren, amely az elmúlt 100 évben mit sem változott, és megcsodálni különleges mauzóleumukat Krasznahorkaváralján.

Egyéb információk

Az udvar területe nagy, alkalmas bográcsozásra.

Érkezés-Távozás

A szálláshely rugalmasan kezeli az érkezés-távozás időpontját, egyeztetést igényel minden esetben.