Szállás részletei

Szálláshely típusa

Kemping

Befogadóképessége

262 Fő

Szobák

32 darab mobilházzal, 5 faházzal, 14 hálókocsival és 5 vendégszobával, valamint több mint 200 parcellával rendelkezik a szállás.

A mobilházakban található egy franciaágyas szoba, egy másik szoba két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba, konyha, étkező rész egy kihúzható ülőgarnitúrával. A faházban pedig egy franciaágyas szoba, fürdőszoba, konyha. A hálókocsikban 2 emeletes ágy egy kis asztal egy kis szekrény található. A vendégszobákhoz tartozik a földszinten egy közös konyha, a szobában egy franciaágy, fürdőszoba helyezkedik el.

Étkezés

A termál területén található étterembe vagy a kemping Bisztróban szoktak a csoportok étkezni. A mobilházak, faházak konyhával felszereltek, valamint a vendégszobákhoz tartozik egy közös konyha.

Fűtés

A szálláshely fűthető (az árat nem befolyásolja).

Szolgáltatások

Röplabdapálya
Foci pálya
Asztali tenisz
Játszótér
Vízi játszópark
Csúszdapark
Masszázs
Szauna
Pedikűr

Nyitvatartás

Május 20 - szeptember 30.

Kirándulási és programlehetőségek

A Holt-Duna ágrendszere- Madárles
Lipótot Darnózselivel összekötő gesztenyefasor, a helyi templom és környéke, falu múzeum
Kajak – kenuzás, csónak túra
Lovas kocsikázás, lovaglási lehetőség
Teniszezés
Röplabdázás
Horgászás
Futura élményközpont
Csokoládé múzeum

Egyéb információk

Bográcsozási lehetőség van. Főző – mosó helységgel felszerelt. Kisboltunk 8-tól 20-ig tart nyitva. NTAK regisztrációs szám: Kemping: KE19010737, Vendégszoba: EG19010755
A strandmedence és óriás csúszdák valamint a medence vízi várral tervezett nyitva tartása: 2023.06.17.-2023.09.03.

Érkezés-Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni. Ha előbb megérkezik a csoport a termálfürdőt 9:00 órától már tudják használni. Elutazás napján a kempinget 11:00 óráig el kell hagyni. A kijelentkezés után ha szeretnék használni a termálfürdőt, belépőjegyet kell vásárolni a fürdő pénztárában.