1379-es Panzió Pécs

Azonosító: 1379

Pécs Vonattal ingyenesen elérhető!
1379-es Panzió Pécs
1379-es Panzió Pécs
1379-es Panzió Pécs
Térkép betöltése

Árak a 2021-es évre (diákcsoportok részére):

 • Szállás ellátás nélkül: közös fürdőszobával: 4.400 Ft/fő/éj
 • Szállás ellátás nélkül: saját  fürdőszobával: 5.400 Ft/fő/éj

Kedvezmény:
Minden 21. fő szállása ingyenes.

3.700 Ft -tól

A pécsi panzió közvetlenül a vasútállomás mellett található. Helyi látnivalók, illetve a belváros 1 km-en belül elérhetők.

Befogadóképesség

 • 35

Nyitvatartás

 • Egész évben

Szállás szolgáltatásai

 • Étterem
 • Különterem
 • Parkoló
 • Sportpálya
 • Wifi

Szállás jellemzői

 • Fűthető
 • Saját fürdős szobák
 • Vonattal elérhető

Típus

 • Panzió

Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Panzió
Befogadóképessége:
35 fő
Szobák:

14 szobával rendelkezik a szállás. Felnőtt méretű pótágyakkal pótágyazhatóak. 5 szoba saját fürdős, a többihez közös fürdők tartoznak, nő, férfi külön. Síkképernyős TV mindegyik szobában.

Étkezés
Étkezés nincs, de a közeli Delta étteremben kedvezményesen megoldható akár teljes panzió is.
Fűtés
A szálláshely fűthető (az árat a fűtés nem befolyásolja).
Szolgáltatások

Különterem
Ingyenes parkolás
Sportolási lehetőség

Nyitvatartás
Egész évben
Kirándulási és programlehetőségek
Pécs belvárosa
Cella Septichora
Zsolnay Negyed
Székesegyház
Siklósi Vár
Szigetvári Vár
Orfűi strand
Harkány fürdő
Egyéb információk
Különterem bérelhető a szálláshelyen.
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 11 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.

Árak a 2021-es évre (diákcsoportok részére):

 • Szállás ellátás nélkül: közös fürdőszobával: 4.400 Ft/fő/éj
 • Szállás ellátás nélkül: saját  fürdőszobával: 5.400 Ft/fő/éj

Kedvezmény:
Minden 21. fő szállása ingyenes.

Érdeklődés, időpontfoglalás e-mailben vagy telefonon az azonosítószám megadásával együtt lehetséges. A megrendelésnél a megrendelt szolgáltatás árának 12%-át kell befizetni 3 munkanapon belül, majd további 50%-ot kell fizetni a szállásadónak a vele egyeztetett módon. A fennmaradó összeget a helyszínen kell kifizetni.

Lemondás: egy héttel az érkezés időpontja előtt ingyenes. Egy héten belül 100%. Létszám bármeddig módosítható.

Ajánlatkérés

Szálláshoz közeli programok

Szabaduló szoba
930 Ft-tól

Szabaduló szoba Pécs

Pécs, kitelepüléssel a csoport szálláshelyére
Interaktív szabadulós játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. Ugyanakkor a program fő értékét az a közösségi élmény adja, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek - az egy cél érdekében való - összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik. A szabadulós játékkal a csoport szálláshelyére települünk ki. A játékot már 5. osztályos kortól ajánljuk.
Harkányi Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő

Harkány, Kossuth Lajos utca 7.
A harkányi fürdő 13,5 hektáros területén minden korosztály megtalálja a számára legkedveltebb kikapcsolódási és pihenési lehetőséget. Strandi részünkön az 50 méteres sportmedencék az aktív úszást kedvelők ideális medencéje. A különböző hőfokú Lepke medencéinkben szabadon lehet hódolni a labdajátékoknak vagy csak egyszerűen lazítani a medencében. 7 pályás csúszdaparkunkon a családi csúszda kortalanul, a testcsúszdák, turbolance és ufó csúszdák a fiataloknak, a kamikaze csúszdák pedig az adrenalin kedvelőknek nyújtanak egész napos szórakozást. Amennyiben osztálykirándulásukat a Harkányi Gyógy-és Strandfürdőbe terveznék, kérje ajánlatunkat a következő elérhetőségen: marketing@harkanyfurdo.hu
Városfelfedező séta – kvízjáték Pécs
890 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Pécs

Pécs, Széchenyi tér
Fedezzétek fel Pécs belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Pécs
890 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Pécs

Pécs, Széchenyi tér
Járjátok be egy kényelmes sétával Pécs történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Vakfoci Pécs
2.980 Ft-tól

Vakfoci Pécs

Pécs, Ditz-Malom utca 26.
Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
Kickbike-os városnézés Pécs
3.500 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Pécs

Pécs, Kodály Központ parkolója
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Pécs belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel.
Buborékfoci Pécs
2.980 Ft-tól

Buborékfoci Pécs

Pécs
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!