Szállás részletei

Szálláshely típusa

Közösségi szálláshely

Befogadóképessége

42 fő

Szobák

6 db 6 személyes szoba (emeletes ágyakkal, közös fürdőépület meleg vizes zuhanyozókkal)
1 db 6 személyes különálló kis apartman jellegű faház saját zuhanyozóval, wc-vel
Kőépületben található 2 db újonnan kialakított 6 személyes szoba (emeletes ágyakkal), kis előtérrel, közvetlenül mellette a közös fürdőépület meleg vizes zuhanyozókkal nemek szerinti megosztásban.
4 db 6 személyes faház a tábor felső részén (emeletes ágyak, belülről felújított szobák új berendezési tárgyakkal) közös fürdőépület meleg vizes zuhanyozókkal a kőépület mellett nemek szerinti megosztásban, szobáktól távolabb eső részen.
Paplan, párna van mindegyik szobában, de ágyneműhuzatot (lepedőt, paplan- és párnahuzatot) vagy hálózsákot szükséges magukkal hozni!
A kőépület szomszédságában található egy különálló 6 személyes apartman jellegű kis faház, 2 db 2 személyes és 2 db 1 személyes kis hálófülkével, zuhanyozó, wc a faházban, kis előtér-nappali asztallal és székekkel berendezve, melyben hűtő, mikro, villanyrezsó, kávéfőző, poharak, tányérok, evőeszközök, egyéb konyhai felszerelések állnak rendelkezésre a 6 fős kapacitásnak megfelelően. Paplan, párna van a házban és ebben a kis házban az ágyneműhuzat is biztosított.

Étkezés

Étkezést az önkormányzat által működtetett iskolai ebédlőben tudunk biztosítani előzetes megrendelés alapján, mely a vasútállomás mellett található, pár perces séta a tábortól. (Amennyiben nincs más étkező csoport, úgy csak 10 fő feletti vacsorarendelést tudunk elfogadni, ill. hétvégére és ünnepnapokra is min. 10 fő esetén tudunk étkeztetést vállalni, ezt is előre szükséges egyeztetni.)
Csoportos étkezést előzetesen abban az esetben is lehet igényelni, ha nem táborunkban szállnak meg az idelátogatók, ill. ha csak egy napos programra érkeznek Zebegénybe.
A táborban kijelölt tűzrakóhely és bográcsozási lehetőség van, de főzés, sütögetés esetén a kellékekről csoportjainknak szükséges gondoskodni. Konyhai főzési és mosogatási lehetőség nincsen, csoportjaink műanyag evőeszközöket, műanyag tányérokat és poharakat, egyéb főzéshez szükséges kellékeket szoktak magukkal hozni.

Fűtés

A szálláshely nem fűthető.

Szolgáltatások

Szervezett programok
Közösségi terem (bérelhető)
Bográcsozási és tűzrakó lehetőség
Parkolási lehetőség (személygépkocsik részére)

Nyitvatartás

Április 15 - október 15.

Kirándulási és programlehetőségek

Szervezett egynapos programokat és községi körsétákat tudunk biztosítani előzetes egyeztetés alapján.
Látnivalók Zebegényben:
Szőnyi István Emlékmúzeum
Havas Boldogasszony Plébániatemplom
Hajózástörténeti Múzeum
Sziklakápolna
Országzászló és Trianoni emlékmű
Kós Károly Kilátó
Hétlyukú Vasúti Völgyhíd
Szlovák parasztházak (Napraforgó-házak)
Dohány pavilon
Dőry-kastély
Baba-park
A Duna mellett húzódó kiépített kerékpárút kedvelt útvonal csodálatos panorámájával.
A községből több gyalogtúra útvonal is elérhető, mely az év minden szakaszában felejthetetlen élményt nyújt a kirándulóknak.
Tavasztól-őszig a vízitúrák és sárkányhajózás is kellemes élményt biztosítanak.
A községben lehetőség van kerékpár és kenukölcsönzésre, szervezett gyalog- és kerékpártúrák valamint vízitúrák igénybevételére.
Hajókirándulási lehetőségek tavasztól-őszig Budapest - Szentendre - Visegrád – Esztergom útvonalon MAHART menetrend szerint
júniustól – szeptember végéig hétvégeken kishajó járat Pilismarótra
Nyáron üdítően hat a hűsítő Duna vizében lubickolni a kijelölt fürdőzőhelyen (napozóágyak, öltözőkabinok, szabadtéri zuhanyozó).
Kirándulási lehetőségek a környéken:
Szob – Börzsöny Múzeum, Uszoda
Verőce – Gorka Géza Kerámiamúzeum
Vác: Székesegyház, Püspöki Palota, Fehérek temploma, Tragor Ignác Múzeum, Kőkapu, Zsinagóga, Piarista templom, Strandfürdő, …
Márianosztra – Magyarok Nagyasszonya Bazilika
Kisvasutak:
Szob - Nagybörzsöny Erdei Vasút
Kismaros - Királyrét Erdei Vasút
Törökmező: Kaland-park
Hegyes-tető: Julianus-Kilátó (Julianus barát torony)
Visegrád: Fellegvár, Salamon-torony, Mátyás Király Múzeum

Egyéb információk

Közösségi terem (színházterem/műterem) bérelhető; szabadtéri színpad és egy felülről fedett, oldalról nyitott szín asztalokkal, padokkal berendezve rendelkezésre áll;
Kijelölt tűzrakó hely és bográcsozási lehetőség van;
A táborhoz kert is tartozik;
Parkolási lehetőség személygépkocsik részére van

Érkezés - Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 11 órától lehet elfoglalni és távozáskor 9 óráig kell elhagyni. Ettől eltérő időpontok is szóba jöhetnek, de ezt egyeztetni kell. Csomagmegőrzésre van lehetőség, amennyiben nem busszal, illetve személygépkocsival érkeznek a vendégek.