Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Panzió
Befogadóképessége:
42 fő
Szobák:
A panziónak 14 szobája van 2 emeleten. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A földszinten 3 szoba van, egy 2 ágyas és kettő 3+1 ágyas. Szintenként van 2 családi szoba, ami egybe nyitható ez 3+3 ágyas. Az első emeleten van egy családi szoba 3+3 ággyal, kettő 2 ágyas (amiből az egyik 1+1, a másik franciaágy) és egy 2+1 ágyas. A második emeleten is van egy családi szoba 3+3 ággyal, három 2+1 ágyas és egy 3+1 ágyas szoba. Minden szobában új bútorzat van (szekrény, ágy új matracokkal, tv és internet elérhetőséggel). Hűtő szintenként van egy-kettő.
Étkezés
Saját közös konyhasarok van kialakítva az önellátó vendégeknek, de kérhető reggeliztetés (svédasztalos) és félpanziós is. Van étkező a panzióban és teraszon is lehet enni. A panziónak van konyhája, de étterme nincs.
Fűtés
A szálláshely fűthető (fűtési díj novembertől márciusig fűtési díjat kell fizetni, melynek mértéke függ a csoport nagyságától, emiatt ezt a szállásadóval kell egyeztetni és a helyszínen kifizetni).
Szolgáltatások
TV
Internet az épületben
Bográcsozási lehetőség
Játszótér
Asztalitenisz
Zárt parkoló az udvaron
Nyitvatartás
Március 16 - szeptember 15.
Kirándulási és programlehetőségek
Panoráma kilátó (Balatonvilágos)
Mészöly Géza emlékműve és forrása
Millenniumi Szent Korona
Székely kapu és a Szerelmesek hídja
Hajókirándulások
Soos-hegy Soos Lajos obeliskjével
Cserepes csűr (Enying)
Ásványmúzeum (Siófok)
Kálmán Imre Emlékház
Bella Állatpark
Rejtélyek háza
Dotto városnéző kisvonat
Galerius Élményfürdő
Wellness központ
Egyéb információk
Van társalgó. Az udvarban zárt parkoló, bogrács hely, játszótér a gyerekeknek, asztalitenisz. Az udvar szép, rendezett, füvesített.
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.