Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Kemping
Befogadóképessége:
432 fő
Szobák:
94 db faház, illetve mobilház. A házak nappali + 2 hálószobásak, 5 fő befogadására alkalmasak, egy háztípusunk van, ami 8 férőhelyes. Mindegyik ház saját fürdővel és konyhával rendelkezik. A konyha felszerelt: hűtő, evőeszközök, tányérok stb.. A szobák teljeskörűen felszereltek, az ágynemű és a törölköző az árban benne van.
Étkezés
A kemping területén több étterem és büfé is megtalálható, valamint egy ABC is. A kemping területén működő étteremmel közösen tudják kiszolgálni a csoportok étkeztetését.
Fűtés
A szálláshely fűthető.
Szolgáltatások
Zárt parkoló
Zárt terület
Bográcsozási és szalonnasütési lehetőség
Kerékpárkölcsönzés
Ingyenes Wifi
Medence
Sportpálya
Nyitvatartás
Szezonális nyitvatartás: 04.23-tól - 06.15-ig és szeptember 01-től szeptember 30-ig.
Kirándulási és programlehetőségek
A Kempingtől 50 méterre található a Galerius Élményfürdő, ahová a belépőjegyet a kempingben kedvezményesen lehet megvásárolni.
Siófokon és környékén számos programlehetőség: kerékpártúrák.
300 méterre a kempingtől egy vízi sípálya található.
Zamárdi Kalandpark
Egyéb információk
A Kemping területe összesen 7 hektár: fűthető vizű medencével, sportpályával, kerékpárkölcsönzési lehetőséggel. A kemping területén vízi csúszda is működik, mely 14 év alatt ingyenes, 14 év felett a vendégek 40%-os kedvezményt kapnak az árból. Bográcsozni, tüzet rakni a kijelölt helyeken szabad. A Kemping kb. 10 méterre van a Balaton parttól. 2021. június 15. – augusztus 31. között nem tud a szállásadó csoportokat fogadni!
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Egyéb időpont megbeszélés szerint.