Szállás részletei

Szálláshely típusa:
Hostel
Befogadóképessége:
29 fő (pótágyazva: 8 fő)
Szobák:
4 fő egységből áll a szállás. Hostel részen konyha, nappali, közös tér, kert, fedett terasz, 30-40 főre sörpadok. Két közös, de elszeparált vizes blokk, WC.
Szobák a Hostel részen: 7 (+3) emeletes ágyas, 3 (+1) ágyas, 2 (+1) ágyas, 1 (+1) franciaágyas.
2 nagyobb lakás ugyanabból az udvarból nyílik, mint a hostel, saját fürdővel, WC-vel, kis konyhával. 1 kis lakás zuhanyzóval, WC-vel kis konyhával, franciaággyal, sofőrnek, egy-két kísérőnek vagy egy párnak ideális.
A külön egységek külön udvarból állnak. 5 (+1) ágyas külön WC-vel fürdővel és kis konyhával. 10 emeletes ágyas külön WC-vel fürdővel és kis konyhával. 1 (+1) franciaágyas külön WC-vel fürdővel és kis konyhával.
A szobák vegyes ágyakkal vannak felszerelve összesen 7 db emeletes ágy van, a többi szimpla ágy vagy franciaágy.
Étkezés
A szálláshely nem rendelkezik saját étteremmel. Kérésre főzésre van lehetőség a szállásadó által. Az udvaron bográcsozási lehetőség. Jó idő esetén kint a fedett teraszon kényelmesen sörpadokon, bent a nappaliban, lakásokban és a konyhákban az étkezést meg lehet oldani.
Fűtés
A szálláshely fűthető.
Szolgáltatások
Terasz
Bográcsozási és tűzrakási lehetőség
Nyitvatartás
Egész évben.
Kirándulási és programlehetőségek
A diákok számára élményteli napot nyújt a pécsi Mecsextrém kalandpark (erdei bob pálya, mászófal, játszóház, kosárlabdapálya, kötélpark). A Mecsekben számos kiránduló útvonal található, amelyek megkoronázásaként a diákok megihatnak egy üdítőt a híres TV Torony kilátójában. A kirándulások és a kalandpark élményei mellett Pécs számos kulturális látnivalót kínál az idelátogatók részére.
Egyéb információk
A szálláshelyen különterem nincs. Az udvar nagy, zöld, kertes. Van egy fedett terasz amely a pihenést szolgálja.
Érkezés - Távozás
A szálláshelyet érkezéskor 12 órától lehet elfoglalni és távozáskor 11 óráig kell elhagyni. Egyéb időpont megbeszélés szerint. Csomagmegőrzésre van lehetőség.