Szállás részletei

Szálláshely típusa

Panzió és Üdülőház

Befogadóképessége

78 fő (Panzió: 37 fő, Üdülőházak: 41 fő)

Szobák

Panzió:
15 db szobával rendelkezik a szállás (1 db 4 fős , 7 db 3 fős , és 7 db 2 fős, ez összesen 37 fő. - egy személyes ágyakkal). Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A szobák TV-vel, minibárral és wifi-vel felszerelt.
Üdülőházak:
17 db kisház van összesen, ebből 7 db 3 fős és 10 db 2 fős. Mindegyikben franciaágy van, a 3 fősben egy plusz egyszemélyes ágy. Minden szobában ágynemű és törölköző. Mindegyik szoba saját fürdőszobával és wc-vel rendelkezik. Hűtő és TV nincs.
 
 

Étkezés

Reggeli kérhető és egyéb szervezett étkezés is megoldható a közösségi teremben.

Fűtés

A szálláshely központi fűtéssel rendelkezik. Fűtési díjat nem kell fizetni. Az üdülőházak nem fűthetőek.

Szolgáltatások

Különterem
Közösségi teremben hűtő és TV
Zárt parkoló
Szalonnasütési és bográcsozási lehetőség
Nyári időszakban medence

 

Nyitvatartás

Egész évben

Kirándulási és programlehetőségek

Győrújbaráti túraútvonalak
Pannonhalmi vár és borvidék
Helyi pincészetek
Győr belváros és győri állatkert

Egyéb információk

A szálláshelyen egy különterem áll rendelkezésre a vendégek számára. A parkosított udvar különféle szórakozási lehetőséget nyújt az ide érkezőknek. A teraszos kialakítás alkalmassá teszi a helyet kisebb közösségek fogadására. Területen belüli parkolás és közösségi hely is biztosított. Grillezési , bográcsozási lehetőség is szintén adott. Nyári időszakban kültéri medence,
Fűtési időszakban a panzió szobákat értékesítenénk, időjárástól függően szeptember közepétől április közepéig. NTAK regisztrációs számok: panzió: PA19001383, üdülőház: UD20010567

Érkezés - Távozás

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni. Csomagmegőrzésre van lehetőség.