Szabaduló szoba

Próbáljátok ki a szabaduló szoba élményét! 

Országszerte számos helyszínen lehet játszani

A szabaduló szobáról

Interaktív szabaduló szoba játékunk különleges varázsát az érdekes, gyakorlatias feladatok, feladványok és ezek változatos megoldási útjai adják. Ugyanakkor a legnagyobb érték abból a közösségi élményből fakad, ami az egyéni energiák szobán belüli összeütközéséből, majd ezek – az egy cél érdekében való – összeadódásából, a problémák közös megoldásából származik. A szabadulós játékkal a csoport szálláshelyére települünk ki. A játékot már 5. osztályos kortól ajánljuk.

Szabaduló szoba

Mi az a szabaduló szoba?

A játék alaptörténete köré logikai és készségfejlesztő feladványokat és gyakorlatias feladatokat alkottunk meg. A  program során a résztvevők a kezdetben összefüggéstelennek tűnő tárgyak és feladványokat mentén elindulva egyre közelebb kerülnek a végső kiszabadulást jelentő megoldás felé.

A hagyományos szabaduló szobával ellentétben az osztálykirándulás.hu által kifejlesztett játék nem helyhez kötött. Animátorunk a csoport szállására szállítja ki a szabaduló szetteket, melyekben különféle kiegészítők találhatóak (dobozok hagyományos és számzáras lakatokkal, feladványok, feladványokhoz köthető tárgyak pl.: térkép, tükör, kulcsok stb)

A részvevőket 2-6 fős csoportokra osztjuk, majd a játék ismertetése után minden csoport a saját szabaduló szettjével elkülönül (szobákba, társalgóba, közösségi terekbe) és elkezdődik a játék. A csapatok önállóan versenyeznek az idővel (60 perc) és az ellenfelekkel. Az a csapat nyer, aki a legrövidebb idő alatt “jut ki”.  A program végén animátorunk értékeli a csapatokat és oklevelet állít ki az osztálynak.

Szabaduló szoba

A Szabaduló szoba program 2 témában választható

I.  Szabadulás a bajbajutott tengeralattjáróból!

A Mariana-árkot kutató kis tengeralattjáró kapitányi kabinjában hatan beszélgetnek. A hajó váratlanul az orra fele billen és süllyedni kezd. Ajtók, zsilipek záródnak. A kapitány elsőként ugrik a csukódó vasajtó felé, de vesztére… Utolsó leheletével kimondott szavai zavarodottnak tűnnek! … “Szobám számos szeglete, szabadulásotok szűkös színtere! Menekülj! Találd meg! Oldd meg! Juss ki!” … Vagy talán mégsem volt zavarodott?!? II.  2017-től már Tutanhamon sírja témában is rendelhető!

Szabaduló szoba

A szabaduló szoba előnyei

  • teljes kikapcsolódást biztosít
  • edzettséget nem igényel
  • egyszerre akár 36 fő is játszhatja
  • a csoportok nem csak az idővel, hanem egymással is versenyeznek
  • a korrekt rangsorolást az sms-ben kiküldött megfejtés ideje garantálja
  • bármely szálláshelyen és esős időben is játszható
  • az animátor az esetlegesen kisebb, vagy gyengébb képességű csoportoknak is tud “észrevétlenül” segíteni

Szabaduló szoba

 

Kapcsolati űrlapElérhetőségeink

Pannon-Servus Utazási Iroda 7624 Pécs, Szigeti út 89. Tel.: 72/872-450, 70/582-7000, 20/440-9545, 30/656-2264 Fax: 72/215-202 E-mail: posta@osztalykirandulas.hu Engedély száma: U – 001265

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 08:00 – 17:00 Szombat, vasárnap: zárva