Térkép betöltése
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Helyszineim Fullscreen
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Nyíregyháza
790 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Nyíregyháza

Nyíregháza, Országzászló tér
Azonosító:1032
Időtartam: 1,5 óra
Járjátok be egy kényelmes sétával Nyíregyháza történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Városfelfedező séta – kvízjáték Nyíregyháza
790 Ft-tól

Városfelfedező séta - kvízjáték Nyíregyháza

Nyíregyháza, Országzászló tér
Azonosító:1034
Időtartam: 1,5-2 óra
Fedezzétek fel Nyíregyháza belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

Nyíregyházi Állatpark

Nyíregyháza-Sóstófürdő, Sóstói út , hrsz: 15010/2
Azonosító:1164
A parkot a legek állatkertjének is nevezik, ahol a 30 hektáros tölgyerdőben élő 5000 állat, természeteshez közeli kifutóban látható. Ahol csak lehet, a rácsok helyett, csupán szárazárok vagy vizesárok választja el a vendégeket az állatoktól, hogy aki ide betér, valóban úgy érezze, vadregényes tájakon kalandozik. Az egyedülálló gyűjtemény sok érdekességet tartalmaz, mind azok számára, akik fogékonyak a ritkaságokra. A Nyíregyházi Állatpark, 2015-ben elnyerte az Európa legjobb állatkertje címet, az 500.000 látogató alatti kategóriában, 2017-ben pedig az Év Turisztikai Attrakciója lett, elsősorban azért mert az állatok jelentős része különleges környezetben látható
További találat betöltése