Városnéző kisvonat Tata

Azonosító: 9521

2890 Tata, Alkotmány utca 5-tel szemben
Városnéző kisvonat Tata
Városnéző kisvonat Tata
Városnéző kisvonat Tata
Városnéző kisvonat Tata
Térkép betöltése
Tatán a "Happy Train" kisvonatozás segít a királyok várát, történelmi épületeket, természetvédelmi területeket megismerni.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Kültéri
  • Látnivaló
  • Városnézés

Tájékoztató

“Happy Train” kisvonatozás Tatán

Gyertek el Tatára, ahol a királyok vára, történelmi épületek, természetvédelmi területek és rengeteg érdekes program vár titeket!

Szolgáltatásaink:

  • 45-50 perces városnézés gépi idegenvezetéssel
  • bérlés

Indulási – érkezési helyszín:
Öreg Halász kifőzdéje, Tópart (volt Albatrosz Étterem)
  
Kiemelt látnivalók:
Vár és környéke, Kálvária-domb, Fellner Jakab Kilátó, Cseke-tó, Angolpark, Műromok, Harangláb-Óratorony, Öreg-tó, Eszterházi sétány.

Programlehetőségek:
Dinó Park, Fényes Tanösvény, Fényes-fürdő, Sárkányhajó, Kalandpark, Sétahajó, Csillagvizsgáló, Geológiai Szabadtéri Múzeum, Agostyáni Ökofalu és Arborétum

Csoportos megrendelés esetén extra lehetőségek:

  • Szabadon választható indulási – érkezési helyszín
  • Választható egyszeri megállóhelyek
  • élő idegenvezetés
  • Dinó Parkba ingyenes transzferjárat

A pótkocsik szél és eső elleni védelemmel ellátottak, így a rossz idő sem lehet akadálya annak, hogy utasaink egy fantasztikus élménnyel gazdagodjanak.

Állandó szállást biztosító partnerünk: Öreg-tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor

Részletes tájékoztatásért keressetek bizalommal!

Keressétek a piros kisvonatot!
Kérjetek tájékoztatást árainkról, programjainkról!

További programok a közelben

Soft-csúzlis kalandjáték Tata
1.190 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Tata

Tata, Tatai vár
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Kisvonatos városnézés Tatán a „Vizek városában” 45 percben

Kisvonatos városnézés Tatán a „Vizek városában” 45 percben

Tata, Tópart u. 4.
Tata, a „Vizek városa” bővelkedik történelmi látnivalókban és természetvédelmi területekben. Happy Train városnéző kisvonat 45 perces körútja során Tata összes nevezetességének közel 90%-a látható, miközben megújult gépi idegenvezetés ad tájékoztatást a látnivalókról. Utunk során elénk tárul többek között a tavaly felújított Esterházy Kastély kívül-belül gyönyörű épülete, a Tatai Vár, a romantikus Angol Park, a Kálvária-domb, a tatai malmok és a források.
Városfelfedező séta – kvízjáték Tata
990 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Tata

Tata, Váralja u. 3
Fedezzétek fel Tata belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Vakfoci Tata
3.290 Ft-tól

Vakfoci Tata

Tata, THAC Sporttelep
Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
Élménylabor – interaktív játékok Tata
3.290 Ft-tól

Élménylabor – interaktív játékok Tata

Tata, Kastély tér
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: Óriás beerpong, Pálcapeca, Létragolf, Tenyértollas, Talpaló, Frizbikosár.
Királynői megbízás

Királynői megbízás

Tata, Eszterházy-kastély
2021-ben nyitotta meg kapuit a tatai Öreg-tó partján impozánsan felújított Esterházy-kastély. A 250 éves épületében korabeli berendezési tárgyak és modern kiállítási elemek között kutatva fedezheted föl a grófi család hajdani életét.
Buborékfoci Tata
3.290 Ft-tól

Buborékfoci Tata

Tata
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
Múltfürkész kvízjáték Tata
700 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Tata

A program a 2022/2023-as évre nem elérhető!
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Tatai Vármúzeumot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Íjászok viadala Tata
3.290 Ft-tól

Íjászok viadala Tata

Tata, Május 1. út
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Kickbike-os városnézés Tata
3.690 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Tata

Tata
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Tata belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.
Lézerharc Tata
3.690 Ft-tól

Lézerharc Tata

Tata, Tata, Május 1. út, Hungary
Kevesen lehetnek, akik még ne bújtak volna bele legalább egy számítógépes játékhős virtuális bőrébe és ne lődöztek volna halomra ilyen-olyan játékszintű és garantáltan rossz kinézetű ellenségeket. Itt az ideje az igazi harcnak, bújj végre vissza a saját bőrödbe és ragadj a kezedbe lézer fegyvert. Mutasd meg társaidnak és legfőképpen ellenfeleidnek, hogy miből faragtak, az aritmetika galaktikus ködében elvesző bináris számrendszerből, vagy kemény fából. Próbáljátok ki a lézerharcot Tatán

Városnéző kisvonat Komárom

2900 Komárom
Komárom már az ókori Római Birodalomban is fontos hadi útvonal volt és ma sem érdemes elkerülni. A "Happy Train" kisvonatozás lehetőséget ad Jókai városának felfedezésére.