Városnéző kisvonat Komárom

Azonosító: 9522

2900 Komárom
Városnéző kisvonat Komárom
Városnéző kisvonat Komárom
Térkép betöltése
Komárom már az ókori Római Birodalomban is fontos hadi útvonal volt és ma sem érdemes elkerülni. A "Happy Train" kisvonatozás lehetőséget ad Jókai városának felfedezésére.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Kültéri
  • Városnézés

Tájékoztató

“Happy Train” kisvonatozás Komáromban!

Nézzétek meg Jókai városát, Észak-Komáromot, vagy csobbanjatok egyet a termálvizekben!
Komárom már az ókori Római Birodalomban is fontos hadi útvonal volt és ma sem érdemes elkerülni.

Szolgáltatásaink:

  • 1 órás városnézés gépi idegenvezetéssel
  • bérlés
  • transzfer

Kiemelt látnivalók Észak- és Dél-Komáromban:
Monostori Erőd, Igmándi Erőd, Római Kőtár, Csillagerőd, Rüdiger-tó, Jókai tér, Öregvár és Újvár, Zichy Palota, Európa Udvar, Tiszti Pavilon, Víztorony, Klapka tér (ahol 10, 12, 14 és 16 órakor a városháza tornyából Klapka indulót játszó huszáralak bújik elő).

Programlehetőségek:
Komáromi Gyógyfürdő, Magyar Lovas Színház, WF Szabadidőpark, Klapka György Múzeum, Tengerészeti Múzeum, fedett gokart pálya.

Csoportos megrendelés esetén extra lehetőségek:

  • szabadon választható indulási – érkezési helyszín
  • választható egyszeri megállóhelyek
  • élő idegenvezetés (több nyelven)

A pótkocsik szél és eső elleni védelemmel ellátottak, így a rossz idő sem lehet akadálya annak, hogy utasaink egy fantasztikus élménnyel gazdagodjanak.

Állandó partnerünk: Monostori Erőd

Részletes tájékoztatásért keressetek bizalommal!

Keressétek a piros kisvonatot!
Kérjetek tájékoztatást árainkról, programjainkról!

További programok a közelben

Buborékfoci Tata
2.980 Ft-tól

Buborékfoci Tata

Tata
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
Élménylabor – interaktív játékok Tata
2.980 Ft-tól

Élménylabor – interaktív játékok Tata

Tata, Kastély tér
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: lézerpuskás "Agyagróka lövészet", óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis "Angry birds", óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbis "Dobd le-kapd el" csata és a Sivatagi tutajozás.
Városfelfedező séta – kvízjáték Tata
890 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Tata

Tata, Váralja u. 3
Fedezzétek fel Tata belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Lézerharc Tata
2.980 Ft-tól

Lézerharc Tata

Tata, Tata, Május 1. út, Hungary
Kevesen lehetnek, akik még ne bújtak volna bele legalább egy számítógépes játékhős virtuális bőrébe és ne lődöztek volna halomra ilyen-olyan játékszintű és garantáltan rossz kinézetű ellenségeket. Itt az ideje az igazi harcnak, bújj végre vissza a saját bőrödbe és ragadj a kezedbe lézer fegyvert. Mutasd meg társaidnak és legfőképpen ellenfeleidnek, hogy miből faragtak, az aritmetika galaktikus ködében elvesző bináris számrendszerből, vagy kemény fából. Próbáljátok ki a lézerharcot Tatán
Múltfürkész kvízjáték Tata
700 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Tata

Tata, Tatai vár, Váralja utca, Hungary
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Tatai Vármúzeumot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Komárno
890 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Komárno

Európa park, Komárno, Szlovákia
Járjátok be egy kényelmes sétával Komárno történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Kickbike-os városnézés Tata
2.990 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Tata

Tata, Váralja utca 18.
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Tata belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.
Íjászok viadala Tata
2.980 Ft-tól

Íjászok viadala Tata

Tata, Május 1. út
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Soft-csúzlis kalandjáték Tata
930 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Tata

Tata, Tatai vár
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Vakfoci Tata
2.980 Ft-tól

Vakfoci Tata

Tata, THAC Sporttelep
Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
no-image
890 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Komárno

Európa park, Komárno, Szlovákia
Fedezzétek fel Komárom belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.

Városnéző kisvonat Tata

2890 Tata, Alkotmány utca 5-tel szemben
Tatán a "Happy Train" kisvonatozás segít a királyok várát, történelmi épületeket, természetvédelmi területeket megismerni.