Városnéző kisvonat Komárom

Azonosító: 9522

2900 Komárom
Városnéző kisvonat Komárom
Városnéző kisvonat Komárom
Térkép betöltése
Komárom már az ókori Római Birodalomban is fontos hadi útvonal volt és ma sem érdemes elkerülni. A "Happy Train" kisvonatozás lehetőséget ad Jókai városának felfedezésére.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Kültéri
  • Városnézés

Tájékoztató

“Happy Train” kisvonatozás Komáromban!

Nézzétek meg Jókai városát, Észak-Komáromot, vagy csobbanjatok egyet a termálvizekben!
Komárom már az ókori Római Birodalomban is fontos hadi útvonal volt és ma sem érdemes elkerülni.

Szolgáltatásaink:

  • 1 órás városnézés gépi idegenvezetéssel
  • bérlés
  • transzfer

Kiemelt látnivalók Észak- és Dél-Komáromban:
Monostori Erőd, Igmándi Erőd, Római Kőtár, Csillagerőd, Rüdiger-tó, Jókai tér, Öregvár és Újvár, Zichy Palota, Európa Udvar, Tiszti Pavilon, Víztorony, Klapka tér (ahol 10, 12, 14 és 16 órakor a városháza tornyából Klapka indulót játszó huszáralak bújik elő).

Programlehetőségek:
Komáromi Gyógyfürdő, Magyar Lovas Színház, WF Szabadidőpark, Klapka György Múzeum, Tengerészeti Múzeum, fedett gokart pálya.

Csoportos megrendelés esetén extra lehetőségek:

  • szabadon választható indulási – érkezési helyszín
  • választható egyszeri megállóhelyek
  • élő idegenvezetés (több nyelven)

A pótkocsik szél és eső elleni védelemmel ellátottak, így a rossz idő sem lehet akadálya annak, hogy utasaink egy fantasztikus élménnyel gazdagodjanak.

Állandó partnerünk: Monostori Erőd

Részletes tájékoztatásért keressetek bizalommal!

Keressétek a piros kisvonatot!
Kérjetek tájékoztatást árainkról, programjainkról!

További programok a közelben

Vakfoci Tata
3.290 Ft-tól

Vakfoci Tata

Tata, THAC Sporttelep
Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
Soft-csúzlis kalandjáték Tata
1.190 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Tata

Tata, Tatai vár
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.
Kickbike-os városnézés Tata
3.690 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Tata

Tata
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Tata belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.
Lézerharc Tata
3.690 Ft-tól

Lézerharc Tata

Tata, Tata, Május 1. út, Hungary
Kevesen lehetnek, akik még ne bújtak volna bele legalább egy számítógépes játékhős virtuális bőrébe és ne lődöztek volna halomra ilyen-olyan játékszintű és garantáltan rossz kinézetű ellenségeket. Itt az ideje az igazi harcnak, bújj végre vissza a saját bőrödbe és ragadj a kezedbe lézer fegyvert. Mutasd meg társaidnak és legfőképpen ellenfeleidnek, hogy miből faragtak, az aritmetika galaktikus ködében elvesző bináris számrendszerből, vagy kemény fából. Próbáljátok ki a lézerharcot Tatán
Királynői megbízás

Királynői megbízás

Tata, Eszterházy-kastély
2021-ben nyitotta meg kapuit a tatai Öreg-tó partján impozánsan felújított Esterházy-kastély. A 250 éves épületében korabeli berendezési tárgyak és modern kiállítási elemek között kutatva fedezheted föl a grófi család hajdani életét.
Kisvonatos városnézés Tatán a „Vizek városában” 45 percben

Kisvonatos városnézés Tatán a „Vizek városában” 45 percben

Tata, Tópart u. 4.
Tata, a „Vizek városa” bővelkedik történelmi látnivalókban és természetvédelmi területekben. Happy Train városnéző kisvonat 45 perces körútja során Tata összes nevezetességének közel 90%-a látható, miközben megújult gépi idegenvezetés ad tájékoztatást a látnivalókról. Utunk során elénk tárul többek között a tavaly felújított Esterházy Kastély kívül-belül gyönyörű épülete, a Tatai Vár, a romantikus Angol Park, a Kálvária-domb, a tatai malmok és a források.
Íjászok viadala Tata
3.290 Ft-tól

Íjászok viadala Tata

Tata, Május 1. út
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Városfelfedező séta – kvízjáték Tata
990 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Tata

Tata, Váralja u. 3
Fedezzétek fel Tata belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Élménylabor – interaktív játékok Tata
3.290 Ft-tól

Élménylabor – interaktív játékok Tata

Tata, Kastély tér
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: Óriás beerpong, Pálcapeca, Létragolf, Tenyértollas, Talpaló, Frizbikosár.
Múltfürkész kvízjáték Tata
700 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Tata

A program a 2022/2023-as évre nem elérhető!
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Tatai Vármúzeumot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Buborékfoci Tata
3.290 Ft-tól

Buborékfoci Tata

Tata
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

Városnéző kisvonat Tata

2890 Tata, Alkotmány utca 5-tel szemben
Tatán a "Happy Train" kisvonatozás segít a királyok várát, történelmi épületeket, természetvédelmi területeket megismerni.