1.190 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk


Mi az a Városfelfedező séta – kvízjáték ?

Győr belvárosának térképén bejelöltük a látnivalókat, nevezetességeket, majd beszámozva „láncra fűztük” ezeket. Ezek után mindegyik számozott látnivalóhoz írtunk egy tömör, frappáns, „idegenvezetői” szöveget és feltettünk egy témához illő kvízkérdést. A válasz a fejünkben, vagy a lekaparható festékkel eltakart megoldókulcson található meg.  A játékot már 7. osztályos kortól ajánljuk.


Program menete

Programgazda-animátorunk a csoportot 2-3 fős csapatokra bontja, kiosztja a szükséges térképeket, a kvízkérdéseket is tartalmazó, városismereti feladatlapokat, valamint egy válaszadáshoz szükséges, lekaparható festékkel eltakart megoldókulcsot. A térképen bejelölt útvonalon 25 pont szerepel, melyekhez egy-egy kérdés tartozik. A csapatoknak önállóan kell megtalálniuk a pontokat, majd kitalálniuk a helyes válaszokat a kérdésekre.  A program során az a csapat nyer, amelyik a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.


Városfelfedező séta programunk előnye

 • garantáltan végig vezeti a játékosokat a legszebb útvonalon
 • teljes kikapcsolódást biztosít
 • edzettséget nem igényel
 • egyszerre akár 60 fő is játszhatja
 • életkori sajátosságoknak jobban megfelelve idegenvezetést is helyettesíthet
 • a start- és a célhely ugyan az
 • gyenge esős időben is végezhető

Győri Városfelfedező séta programunk részletei:

Időtartam:

1,5-2 óra

Start/Cél helyszín:

Győr, Rába Hotel előtt

Városfelfedező séta elemei:

Feladatlap
Térkép
Lekaparható festékkel eltakart megoldókulcs

További információk

A foglalkozást animátor vezeti.
2-3 fős csoportok játszhatják
A csoportok az idővel nem versenyeznek, de az animátor által megadott határidőre vissza kell érniük az indulási ponthoz.
Az osztály számára a részvételről emléklapot állítunk ki

Példa egy Városfelfedező kérdésre

Kapisztráni Szent János itáliai teológus, hitszónok, inkvizítor, a nándorfehérvári diadal hőse, Magyarország védőszentje. Felismerte, hogy a töröktől fenyegetett korban Magyarország megmentésén múlik Európa és a kereszténység jövője. A szobor jól érzékelteti a ferences szerzetes szenvedélyes lelkületét, a török elleni harcok lendületét. Mit tart a jobb kezében a bástyára felmászó magyar kürtös?
 • Virágot
 • Buzogányt
 • Zászlót

Részvételi díj a 2024-es évre:

 • 25 főig: 29.750 Ft/csoport
 • 26 főtől: 1.190 Ft/fő

Programgazda-animátor díja: 5.000 Ft/csoport (igénylése kötelező) 

Kedvezmény: A programon 2 pedagógus ingyenesen vehet részt!


Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.

Helyszín

Győr

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

1.190 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264