3.390 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk


Mi az a Vakfoci ?
A vakfocizás élménye semmi eddig kipróbált szabadidős játékéhoz nem hasonlítható. A maximális biztonság ellenére szükségünk van egy kis adag „vakmerőségre”  ahhoz, hogy mozogni merjünk, játszani tudjunk a pályán. Persze az egy órás foglalkozás nem rögtön bekötött szemmel indul. A csörgő focilabda  vezetésének, kezelésének megismerése után kerül fel először a „vakfejvédő” az „avatársak” által irányított játékosokra. Ezt követően óriás kickball labdával focizunk még mindig avatárunk segítségével, majd a végén jön a klasszikus vakfoci, pályán kívüli szóbeli segítségadással.


Vakfoci programunk előnye

 • a sérülés lehetősége szinte a nullával egyenlő
 • átlagos ügyességűek és alacsony edzettségűek is élvezik a játékokat
 • akár 20 fő is játszhat egyszerre a pályán(10 fő vakfejvédős + 10 fő irányító  avatárs)
 • az osztály legerősebb, legügyesebb, legokosabb tanulója is legyőzhető, akár a legkisebb önbizalmú tanuló által is. Tehát bárkinek lehetősége van sikerélményt átélni.

Visegrádi vakfoci programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

Visegrádi Sportcentrum

Játékosszám:

tetszőleges (rugalmas csapatalakítás)

Játékrendszer:

1 játék: Avatár foci 5+5 fő  5+5 fő ellen. 2. játék: Kickball foci 5+5 fő  5+5 fő ellen. 3. játék: Vakfoci 5-5 ellen cserékkel

További információk

A foglalkozást programgazda – animátor vezeti. A program végén Ő értékeli a csapatokat és oklevelet állít ki az osztálynak. A program megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is. Kiszállási lehetőség más településekre is.


Részvételi díj a 2024-es évre:

Vakfoci:

 • 27 főig: 91.530 Ft/csoport
 • 28 főtől: 3.390 Ft/fő

Több program választása esetén (min. létszám 25 fizető fő):

 • Vakfoci és egy választható program: 4.980 Ft/fő
 • Vakfoci és két választható program: 7.470 Ft/fő

Lézerharc választása esetén a fenti ár + 500 Ft/fő összeggel emelkedik

Választható programok:

 • Íjászok viadala
 • Lézerharc
 • Élménylabor
 • Buborékfoci

Programgazda-animátor díja: 16.000 Ft/csoport + 13.000 Ft/csoport kiszállás, üzemanyagdíj
(a piaci árakhoz igazodva az üzemanyagdíj változhat)

Kedvezmény (minimum 27 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.


Egészítsd ki a vakfocit további élmény programokkal!

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a „kilőtt”  infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a „fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a  bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló  együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak:  lézerpuskás „Agyagróka lövészet”,  óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis „Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís „doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, „szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Helyszín

Dunakanyar
Visegrád

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

3.390 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264