Tájékoztató

Mi az a Vakfoci ? A vakfocizás élménye semmi eddig kipróbált szabadidős játékéhoz nem hasonlítható. A maximális biztonság ellenére szükségünk van egy kis adag “vakmerőségre”  ahhoz, hogy mozogni merjünk, játszani tudjunk a pályán. Persze az egy órás foglalkozás nem rögtön bekötött szemmel indul. A csörgő focilabda  vezetésének, kezelésének megismerése után kerül fel először a “vakfejvédő” az “avatársak” által irányított játékosokra. Ezt követően óriás kickball labdával focizunk még mindig avatárunk segítségével, majd a végén jön a klasszikus vakfoci, pályán kívüli szóbeli segítségadással.

Vakfoci programunk előnye

  • a sérülés lehetősége szinte a nullával egyenlő
  • átlagos ügyességűek és alacsony edzettségűek is élvezik a játékokat
  • akár 20 fő is játszhat egyszerre a pályán(10 fő vakfejvédős + 10 fő irányító  avatárs)
  • az osztály legerősebb, legügyesebb, legokosabb tanulója is legyőzhető, akár a legkisebb önbizalmú tanuló által is. Tehát bárkinek lehetősége van sikerélményt átélni.
 

Győri vakfoci programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

Győr, Bahnhof-Lapos Tanszék

Játékosszám:

tetszőleges (rugalmas csapatalakítás)

Játékrendszer:

1 játék: Avatár foci 5+5 fő  5+5 fő ellen. 2. játék: Kickball foci 5+5 fő  5+5 fő ellen. 3. játék: Vakfoci 5-5 ellen cserékkel
 

További információk

A foglalkozást programgazda – animátor vezeti. A program végén Ő értékeli a csapatokat és oklevelet állít ki az osztálynak. A program megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is. Kiszállási lehetőség más településekre is.
Egészítsd ki a vakfocit további élmény programokkal!

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a “kilőtt”  infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a “fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a  bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

lézerharc 3
élménylabor

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló  együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak:  lézerpuskás “Agyagróka lövészet”,  óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis “Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís “doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.  

íjászok-viadala-általános (50)
kickbikeos_varosnezes_2

Kickbike-os városnézés

Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Győr belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Buborékfocizó diákok