TV-torony Zalaegerszeg

Azonosító: 9009

Zalaegerszeg, Panoráma út 1.
TV-torony Zalaegerszeg
TV-torony Zalaegerszeg
TV-torony Zalaegerszeg
Térkép betöltése
Zala megye, Zalaegerszeg messze földön híres vendégszeretetéről és nevezetességeiről. Idén újra megnyitotta kapuit a 95 m magas építmény, melyben 52 m-es magasságban körpanorámás presszó működik. A bárból és az alatta lévő nyitott teraszról szép időben a Balatonig, a Ság és a Somló vulkanikus tanúhegyéig és akár az Alpok vonulatáig is el lehet látni.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Beltéri
  • Kültéri
  • Látnivaló

Tájékoztató

Zala megye, Zalaegerszeg messze földön híres vendégszeretetéről és nevezetességeiről.  A bazitai tetőn áll a TV-torony, a város egyik büszkesége, amely 1970 és 1973 között épült. A kezdeti időkben nagy szenzációnak számított. Aligha akadt olyan zalaegerszegi család, amely ne tett volna kisebb-nagyobb kirándulást hétvégenként a csodálatos panorámájú TV-toronyhoz. Idén újra megnyitotta kapuit a 95 m magas építmény, melyben 52 m-es magasságban körpanorámás presszó működik. A bárból és az alatta lévő nyitott teraszról szép időben a Balatonig, a Ság és a Somló vulkanikus tanúhegyéig és akár az Alpok vonulatáig is el lehet látni.  

További programok a közelben

Buborékfocizó diákok
1.800 Ft-tól

Buborékfoci Zalaegerszeg

Zalaegerszeg, Hungary
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!