Szigetvári Gyógyfürdő Szigetvár

Azonosító: 9480

7900 Szigetvár, Tinódi u. 1/1.
Szigetvári Gyógyfürdő Szigetvár
Szigetvári Gyógyfürdő Szigetvár
Szigetvári Gyógyfürdő Szigetvár
Térkép betöltése
A Zrínyiekről híres, történelmi jelentőségű kisváros Szigetvár szívében egy kiemelkedően impozáns, szemet gyönyörködtető létesítmény a Szigetvári Gyógyfürdő. A fürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi kupolájával és tornyaival.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Beltéri
  • Kültéri
  • Sportos

Tájékoztató

A Zrínyiekről híres, történelmi jelentőségű kisváros Szigetvár szívében egy kiemelkedően impozáns, szemet gyönyörködtető létesítmény a  Szigetvári Gyógyfürdő.

A fürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi kupolájával és tornyaival, míg belső terét Zsolnay kerámiaburkolat díszíti, Bozsogi Ágnes és Dobány Sándor
szobrai közt.
A felejthetetlen kikapcsolódáshoz természetesen hozzájárul az
50 évvel ezelőtt felszínre törő 62 °C-os gyógyvíz.

A fürdő több, egymást kiegészítő egységből áll:

  • nyári strandfürdő
  • uszoda
  • termálvizes medencék
  • élménymedence
  • wellness-sziget
  • gyógyfürdői szolgáltató részleg

– így minden korosztály számára színvonalas pihenési, felüdülési lehetőséget nyújt egész évben.

Iskolás csoportoknak – előzetes egyeztetés alapján – kedvezményes belépőjegyet biztosítunk.

További programok a közelben

no-image

Katica Tanya Élményközpont

7477 Patca, Fő u. 18,
A Katica Tanya egy Magyarországon egyedülálló, 12 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom osztályok, csoportok, baráti társaságok és a gyermekes családok számára Somogy megyében, a Zselic szívében, Kaposvártól 12 km-re. Egész évben remek játszva tanulási, aktív pihenési lehetőséget nyújt a nálunk található majdnem százféle kül-és beltéri játszóalkalmatosság. Úgy véljük, hogy látogatóinknak a valódi teljes élményhez változatos programokra, megfizethető, tiszta szálláshelyre és pénztárcához igazodó ellátásra van szüksége -ezt kínáljuk a Katica Tanyán.

Kids Fusion Játszóház Kaposvár

7400 Kaposvár, Jutai út 75.
A Zselic fővárosába, Kaposvárra hívunk Benneteket egy felejthetetlen és kalandos kirándulásra! Kaposváron a 2015-ben nyílt Fusion Élményközpont a Dunántúl legegyedülállóbb szabadidőparkja 13000 m2-en, ahol minden korosztály aktív pihenéssel tölthet el egy egész napot.

Szennai Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény Szenna

7477 Szenna, Rákóczi F. u. 2.
Szenna, melynek már külföldön is ismert nevezetessége a Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény, az 1982-ben Europa Nostra-díjjal elismert falumúzeum. A régi idők faluképét idéző együttest a település központjában, a ma is működő műemlék református templom körül alakították ki.

Szigetvári Vár Szigetvár

7900 Szigetvár, Vár u. 19.
A gazdag történelmi múltat őrző város legismertebb látványossága a vár, valamint a település török kori műemlékei. Szigetvár története szorosan összefonódott a vár történetével, a vár pedig Zrínyi Miklós személyével. A várban lévő Zrínyi Miklós Múzeum kiállításai is elsősorban az ő hősi küzdelmét idézik fel.

Magyarlukafai Néprajzi Műhely Magyarlukafa

7925 Magyarlukafa, Fő u. 16.
Magyarlukafa a Dél-Zselic dombvidékén, Szigetvártól 20 km-re északra fekvő aprófalu, ahol 27 éve működik a Magyarlukafai Néprajzi Műhely. A műhelyekben a Kaptár Egyesület kézműves mesterei igény szerint tanítják a szövés, fazekasság, kosárkötés, fafaragás, nemezelés, bőrművesség, gyertyamártás, papírmerítés, csuhéfonás, gyöngyfűzés és még számos más érdekes mesterség fogásait.