Széchényi Ferenc Tájmúzeum Ebes

Azonosító: 9320

Ebes
Széchényi Ferenc Tájmúzeum Ebes
Széchényi Ferenc Tájmúzeum Ebes
Széchényi Ferenc Tájmúzeum Ebes
Térkép betöltése
A múzeum történeti, régészeti, néprajzi gyűjteménnyel rendelkezik.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Beltéri
  • Kulturális
  • Látnivaló

Tájékoztató

A múzeum 2004. augusztus 27-én nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Történeti, régészeti, néprajzi gyűjteménnyel rendelkezik. Gyűjteményének alapját Haja István helytörténeti gyűjtései, Virág István néprajzi tárgyai és Uzonyi Pál fafaragásai, versei, festményei adják.

További programok a közelben

Csapatépítő ügyességi játék Debrecen
930 Ft-tól

Csapatépítő ügyességi játék Debrecen

Debrecen, Petőfi tér, Hungary
Az osztalykirandulas.hu saját fejlesztésű ügyességi játékrendszerrel szeretné olcsó áron szórakoztatni, kiszolgálni, építeni diák és felnőtt csoportjait.
Íjászok viadala Debrecen
2.980 Ft-tól

Íjászok viadala Debrecen

Debrecen
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Városfelfedező séta – kvízjáték Debrecen
890 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Debrecen

Debrecen, Kossuth tér
Fedezzétek fel Debrecen belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Múltfürkész kvízjáték Debrecen
600 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Debrecen

Debrecen, Kossuth tér, Hungary
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Református Nagytemplomot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Debrecen
890 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Debrecen

Debrecen, Kossuth tér
Járjátok be egy kényelmes sétával Debrecen történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Kickbike-os városnézés Debrecen
4.640 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Debrecen

Debrecen, Vasútállomás
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Debrecen belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel.

Hókuszpókusz Élménypark Nyíradony-Tamásipuszta

4252 Nyíradony-Tamásipuszta Akácos u. 23.
A Hókuszpókusz Élménypark Debrecentől 16 km-re, Nyíradony-Tamásipusztán friss levegőn és a gyermekek számára egészséges, zöld környezetben várja látogatóit 0-100 éves korig.

Minigolf pálya Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány
Nagyszerű kikapcsolódást, könnyed nyári szórakozást ígérünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, igényes környezetben!