Tájékoztató

A sárkányhajózás menete:

  1. Kapitány-kormányosunk a helyszínen fogadja a csoportot és rövid, de lényegre törő balesetvédelmi oktatás után kiosztja a kötelezően viselendő mentőmellényeket és evező lapátokat.
  2. Rövid szárazföldi lapátkezelési oktatás után a párokba állított sárkányhajó-legénységet/leányságot hajóba szállítja.
  3. Az evezős pozíciók elfoglalása után, de még a part mellett, tapasztalati úton bizonyítja a remegősebb kezűek és a gyúlékonyabb matrózgatyát felvevők számára sárkányhajóink páratlan stabilitását, megbízhatóságát.
  4. Az evezés és a gyönyörű vízi élőhelyek látványa által okozott fantasztikus élményt tovább fokozzuk evezés közbeni játékos páros feladatokkal és iramjátékokkal.
  5. Kikötés és az eszközök elpakolása után a sárkányhajó-kapitány értékeli a matrózok/matrózinák munkáját és átadja a valószínűsíthető csoportos megfelelést bizonyító sárkányleheletnyi oklevelet.

Egyéb információk a programmal kapcsolatosan:

  • Megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is!

  • 60 főnél nagyobb létszám esetén a sárkányhajózást forgószínpadszerűen tudjuk kombinálni a Soft-csúzlis kalandjátékunkkal!

Szegedi sárkányhajózás részletei:

Időtartam:

Általában 1/1,5 óra, de választható hosszabb tartam is (21 főig 1 óra, 21 fő feletti csoportok részére 2×45 percben ajánljuk a programot, a sárkányhajó maximális befogadóképessége miatt)

Start/Cél helyszín:

Orfű, Fenyves sor

További információk:

A sárkányhajót kormányos-animátor kollégánk irányítja.