Ősi Magyar Címertár Golop

Azonosító: 9281

3906 Golop, Rákóczi utca 36.
Ősi Magyar Címertár Golop
Ősi Magyar Címertár Golop
Ősi Magyar Címertár Golop
Térkép betöltése
Szabadiné Sinkó Ilona aranyhímzéses tűfestő művésznő közel kétezer ősi magyar címert és történelmi zászlót bemutató állandó kiállítása látható itt.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Beltéri
  • Kulturális
  • Látnivaló
  • Városnézés

Tájékoztató

Ősi Magyar Címertár – Golop

Szabadiné Sinkó Ilona aranyhímzéses tűfestő művésznő közel kétezer ősi magyar címert és történelmi zászlót bemutató állandó kiállítása látható itt. Ősi magyar nemzetségek, királyi családok, egyházak, a történelmi Magyarország vármegyéinek és jelenlegi városainak hímzett és festett címerei, történelmi zászlói, melyek átölelik a magyar múlt egészét honfoglalástól napjainkig! A kiállítás öt, témájában elkülönülő teremből áll. A művek történelmi környezetben tekinthetők meg a golopi Vay-kastélyban.

Szakvezetés:
A kiállítás magas színvonalú vezetéssel, hozzáértő tárlatvezetőkkel várja a vendégeket. A tárlatvezetés hossza 1,5-2 óra.

Csoportok számára előzetes megrendelés alapján ebédet tudunk biztosítani a kastélyban!

További programok a közelben

Mézmúzeum – Élményt adunk a méz mellé!

Mézmúzeum – Élményt adunk a méz mellé!

3888 Vizsoly Malom út 72.
Felejthetetlen élményt mindenkinek! Mézet kóstolhatsz egyenesen a kaptárból, megtudhatod hogyan lesz a nektárból édes méz, meddig élnek a dolgozók és megannyi érdekes információval gazdagodhatsz!

Füzéri vár Füzér

3396 Füzér, Petőfi út 3/A
A füzéri Várhegy dácitkúpján egy omladozó, ám romjaiban is csodálatos vár ékeskedik. A hegyek koszorújában büszkélkedő sasfészekkel tájképileg egyetlen magyar vár sem veheti föl a versenyt.