3.390 Ft-tól-tól
0
(0 értékelés)
Ajánlatkérés
0 (Nincs értékelés)

Program információk

Mi az a NERF csetepaté, azaz a hatlövetük háborúja?

Az 5 féle egymásra épülő játék kiváltja a résztvevőkből az önfeledt, fizikai aktivitást és a zsigereinkből eredő, legtöbbször láthatatlan, legbensőbb tulajdonságokat, reakciókat. A mindennapok sablonjait levetkőző játékosok viselkedésének tudatos megfigyelése igen sok, értékes információval szolgálhat. Az Egyének kreativitásának, küzdeni akarásának, csapattársaikhoz és persze az „ellenségeikhez” való viszonyulásának megismerése jó alapot, irányt adhat a közösség, a CSAPAT további ÉPÍTÉSÉHEZ. A játékot már 2.
osztályos kortól ajánljuk.


Soproni Nerf csetepaté leírása:

Időtartam:

1 óra

Helyszín:

Sopron, Koronázódomb (Amfiteátrum)

Nerf csetepatéban játszható játékok:

 • Klasszikus nemesi párbaj:
  Mint a filmekben a sértett nemes urak. Egymásnak háttal, 5 lépés indul, fordul és…na jó, orvos nem
  kell!
 • Virtuóz nemesi párbaj:
  Itt egy találat nem elég, hat lehetőséged van. A párbajsegédre és az orvosra azért ne lőjj!
 • Banditák veszelytése:
  Mint a vadnyugaton a jók a rosszak ellen, egymással szemben állva csapatok közötti párbaj játék. Cél, mielőbb kilőni az ellenfelet.
 • Csata csetepaté:
  2 csapat, ismeretlen terep, fedezékek és persze itt is a lét a tét.
 • Öko-párbaj:
  A sebesültek, de még inkább a kilőtt lőszerek begyűjtése a csatamezőről. Aki többet gyűj 2 perc
  alatt, az többet is lőhet az utolsó mindent eldöntő és mindent szabad párbajban.

További információk

A foglalkozást animátor vezeti.

 


Részvételi díj a 2024-es évre:

Nerf csetepaté:

 • 27 főig: 91.530 Ft/csoport
 • 28 főtől: 3.390 Ft/fő

Több program választása esetén (min. létszám 25 fizető fő):

 • Nerf csetepaté és egy választható program: 4.980 Ft/fő
 • Nerf csetepaté és két választható program: 7.470 Ft/fő

Lézerharc választása esetén a fenti ár + 500 Ft/fő összeggel emelkedik

Választható programok:

 • Vakfoci
 • Lézerharc
 • Élménylabor
 • Buborékfoci

Programgazda-animátor díja: 16.000 Ft/csoport + 16.500 Ft/csoport kiszállás, üzemanyagdíj
(a piaci árakhoz igazodva az üzemanyagdíj változhat)

Kedvezmény (minimum 27 fős diáklétszám esetén):

 • 2 fő kísérő pedagógus részvétele ingyenes

Megrendelés módja

A megrendelésnél a teljes összeg 15%-át kell befizetni 3 munkanapon belül (erről irodánk egy szerződést készít). Az egyéb fizetendő összeget legkésőbb a program időpontja előtt 1 héttel kell kifizetni.

Lemondás feltételei

A program az érkezés előtt 15 nappal lemondható, de a befizetett foglalási előleg mint bánatpénz nem kerül visszafizetésre. Legkésőbb az érkezés előtt 1 héttel lehet a létszámot módosítani. Minden lényeges változást, lemondást írásban kell jelezni a [email protected] e-mail címen.

Létszámlemondás esetén a szolgáltatást nem igénylő személyek befizetett foglalási előlege nem számolható bele az egyéb fizetendő összegbe. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a programtól való – bármely okból felmerülő – távolmaradás esetén a foglalási előleget nem követelheti vissza. A foglalási előleg befizetése utáni változások nem módosítják a díj mértékét, azaz ha csökken vagy növekszik a létszám, illetve változik a megrendelt szolgáltatás, a foglalási előleg változatlan marad.

A programon – lemondás nélküli – meg nem jelenés esetén, valamint az igényelt időponttól számított 1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett teljes összeg nem kerül visszafizetésre.

Vitás esetekben a Pécsi Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki. Mind a Megrendelő, mind az Utazási Iroda kötelezi magát a fent leírtak betartására.

Létszámnövekedés esetén a plusz főre eső részvételi díjat a helyszínen a programgazda-animátornak kell átadni.


Egészítsd ki a Nerf csetepatét további élményprogramokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a “kilőtt” infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a “fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: lézerpuskás “Agyagróka lövészet”, óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis “Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís “doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás.

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

Buborékfoci

Ütközzetek, borítsatok büntetlenül és biztonságosan hatalmas buborékgömbök védelmét élvezve! A buborékfoci az egyik leglátványosabb, ezáltal egyben legnépszerűbb programunk.

Rates & availability

Rental's Location

Reviews

0/5
Nincs értékelés
(0 értékelés)
Sleep
0/5
Location
0/5
Service
0/5
Clearness
0/5
Rooms
0/5
0 review on this Rental - Showing 1 to 0

Write a review

3.390 Ft-tól
0 (Nincs értékelés)

Ajánlatkérés

(Kötelező)

Owner

Keress minket bátran!

Telefon

+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264|+3672/520-506, +3670/582-7000, +3620/440-9545, +3630/656-2264