Motorcsónakos és evezős Túrák Tokajban!

Azonosító: 1382

Látogass el Tokajba, vedd igénybe kihagyhatatlan szolgáltatásainkat a borok és a vizek fővárosában!

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Kültéri
  • Sportos

Tájékoztató

Motorcsónak túra:

Fedezzétek fel vizeinket 12 személyes motoros csónakjainkkal. A hajó menetrend szerint közlekedik, 11 és 18 óra között, minden egész órában. Ha elég bátor vagy hozzá, kipróbálhatod magadat kapitányként is a kirándulás alatt. Az út 50 perces, ami alatt eléd tárul a Tokaji- hegy csodálatos panorámája, a Bodrogzug természeti értékei, a tündérrózsák, vízi madarak, az egykori Rákóczi vár romjai, a Fesztiválkatlan és még számtalan látnivaló. Igény esetén behajózunk a vár egykori vizesárkába a Kis- Bodrogba is!

Indulás Tokaji Yacht Club Cafe & Bar (a tokaji nagy parkolóból, 3910 Tokaj, Széchenyi stny.1.)

Árak: 1.500 Ft/fő/50 perc. Csoportoknak 15 fő fölött 1.200 Ft/fő

Kenutúra a Bodrogon:

3-4 órás program Magyarország legszebb folyóján, 4 személyes kenukkal! Az Aggteleki Nemzeti Park védett területe által határolt túra, ami alatt eléd tárul a Tokaji- hegy csodálatos panorámája, a Bodrogzug természeti értékei, a tündérrózsák, vízi madarak, az egykori Rákóczi vár romjai, a Fesztiválkatlan és még számtalan látnivaló. Behajózunk a Tokaji- vár egykori vizesárkába a Kis- Bodrogba is!

Igény esetén, külön napi belépőjeggyel megtekinthető a nemzeti park szigorúan védett területe is, a Zsaró éren keresztül.

A résztvevők biztonságáról, kényelméről szakképzett túravezetőink gondoskodnak.

Indulás a Kenubázisról (3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 1.)

Programcsomag mely tartalmazza a túravezetőt és a kenubérlést (min. 20 fő esetén):

2.000 Ft/fő

Ártéri belépő: 1.270 Ft/fő

További programok a közelben

Tokaji Múzeum és Világörökségi Bormúzeum

Tokaji Múzeum és Világörökségi Bormúzeum

Tokaj, Tokaji Múzeum, Bethlen Gábor utca
Két múzeum, egy intézmény: a klasszikus Tokaji Múzeum, a modern Világörökségi Bormúzeummal kiegészülve egyedülálló látványosság Tokajban, mely minden korosztály számára különleges és szórakoztató kalandokat tartogat! Jöjjenek hát és fedezzék fel a „Királyok borának”, Hegyalja fővárosának történelmét őrző intézményeit, Magyarország egyetlen világörökségi borvidékén!

Feketeszakáll Élménypark mely kincset érő élményt ad!

Tiszalök, Feketeszakáll Élménypark és Strand, Hrsz:0537, Hungary
Egy, az Észak-alföldi régió csodás természeti adottságaival körbe ölelt élménypark egyedülálló szolgáltatásokkal. Itt nem fogsz unatkozni, nálunk mindenki megtalálja a számára legideálisabb programot. Létesítményünk évek óta az egyik legkedveltebb úticél, legyen szóosztálykirándulásról, csapatépítőről vagy céges rendezvényről. A több, mint hat hektáron elterülő komplexumban rendezett környezet, extrém parkok, túrák, homokos vízpart és finom ételek várják a kikapcsolódni vágyókat.