Motorcsónakos és evezős Túrák Tokajban!

Azonosító: 1382

Látogass el Tokajba, vedd igénybe kihagyhatatlan szolgáltatásainkat a borok és a vizek fővárosában!

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Kültéri
  • Sportos

Tájékoztató

Motorcsónak túra:

Fedezzétek fel vizeinket 12 személyes motoros csónakjainkkal. A hajó menetrend szerint közlekedik, 11 és 18 óra között, minden egész órában. Ha elég bátor vagy hozzá, kipróbálhatod magadat kapitányként is a kirándulás alatt. Az út 50 perces, ami alatt eléd tárul a Tokaji- hegy csodálatos panorámája, a Bodrogzug természeti értékei, a tündérrózsák, vízi madarak, az egykori Rákóczi vár romjai, a Fesztiválkatlan és még számtalan látnivaló. Igény esetén behajózunk a vár egykori vizesárkába a Kis- Bodrogba is!

Indulás Tokaji Yacht Club Cafe & Bar (a tokaji nagy parkolóból, 3910 Tokaj, Széchenyi stny.1.)

Árak: 1.500 Ft/fő/50 perc. Csoportoknak 15 fő fölött 1.200 Ft/fő

Kenutúra a Bodrogon:

3-4 órás program Magyarország legszebb folyóján, 4 személyes kenukkal! Az Aggteleki Nemzeti Park védett területe által határolt túra, ami alatt eléd tárul a Tokaji- hegy csodálatos panorámája, a Bodrogzug természeti értékei, a tündérrózsák, vízi madarak, az egykori Rákóczi vár romjai, a Fesztiválkatlan és még számtalan látnivaló. Behajózunk a Tokaji- vár egykori vizesárkába a Kis- Bodrogba is!

Igény esetén, külön napi belépőjeggyel megtekinthető a nemzeti park szigorúan védett területe is, a Zsaró éren keresztül.

A résztvevők biztonságáról, kényelméről szakképzett túravezetőink gondoskodnak.

Indulás a Kenubázisról (3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 1.)

Programcsomag mely tartalmazza a túravezetőt és a kenubérlést (min. 20 fő esetén):

2.000 Ft/fő

Ártéri belépő: 1.270 Ft/fő

További programok a közelben

Mézmúzeum – Élményt adunk a méz mellé!

Mézmúzeum – Élményt adunk a méz mellé!

3888 Vizsoly Malom út 72.
Felejthetetlen élményt mindenkinek! Mézet kóstolhatsz egyenesen a kaptárból, megtudhatod hogyan lesz a nektárból édes méz, meddig élnek a dolgozók és megannyi érdekes információval gazdagodhatsz!

Rákóczi várkastély Szerencs

3900 Szerencs, Rákóczi u. 96.
Szerencs várát egy középkori bencés kolostor helyén építették, reneszánsz kori formáját, mely mai képének is meghatározója, Rákóczi Zsigmond idején kapta. A várkastély egy részében ma szálloda és kultúrterem, másikban a Városi Kulturális Központ és a Zempléni Múzeum működik.

Ősi Magyar Címertár Golop

3906 Golop, Rákóczi utca 36.
Szabadiné Sinkó Ilona aranyhímzéses tűfestő művésznő közel kétezer ősi magyar címert és történelmi zászlót bemutató állandó kiállítása látható itt.