Tájékoztató

Mi az a lézerharc ? A lézerharc az egyik leggyorsabban terjedő,  ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye ennek a játéknak a hasonló paintball-al szemben, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve az infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve.  A két 5 fős csapat közötti csatázást az érdekes játékszabályok, a fedezékek használata, a  találatok egyéni és csapat szinten is lehetővé tevő megjelenítése teszi roppant élményszerűvé. 10 főnél nagyobb létszám esetén a lézercsata mellett óriás puzzle és óriás jenga játékokat is biztosítunk az éppen lézerharcra, cserére váró csapatoknak.

Lézerharc programunk előnye

  • a sérülés lehetősége szinte a nullával egyenlő
  • átlagos ügyességűek és alacsony edzettségűek is élvezik a játékokat
  • amíg 2×5 fő lézercsatázik, addig a cserére várakozó csapatok óriás jenga és óriás puzzle kirakó versenyben vehetnek részt.
  • az osztály legerősebb, legügyesebb, legokosabb tanulója is legyőzhető, akár a legkisebb önbizalmú tanuló által is. Tehát bárkinek lehetősége van sikerélményt átélni.
 

Budapesti lézerharc programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

Budapest, Vérmező

Játékrendszer:

Lézerharc játék során kettő 5 fős csapat küzd egyszerre egymás ellen. A cserére váró csapatoknak óriás puzzle és óriás jenga játékokat biztosítunk.

További információk

A foglalkozást programgazda – animátor vezeti. A program végén Ő értékeli a csapatokat és oklevelet állít ki az osztálynak. A program megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is.
Egészítsd ki a lézerharcot további élmény programokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

buborékfoci-általános
élménylabor

Élménylabor –  interaktív ügyességi játékrendszer

Új csapatépítő játékrendszerünkre Jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség.. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló  együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak:  lézerpuskás “Agyagróka lövészet”,  óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis “Angry bird”, óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbís “doble-kapd el” csata és a sivatagi tutajozás

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben!  Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom,  bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
Képernyőfotó 2019-01-18 - 12.44.31
kickbikeos_varosnezes_2

Kickbike-os városnézés

Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Budapest belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.  

Íjászok viadala