Kids Fusion Játszóház Kaposvár

Azonosító: 9625

7400 Kaposvár, Jutai út 75.
Kids Fusion Játszóház Kaposvár
Térkép betöltése
A Zselic fővárosába, Kaposvárra hívunk Benneteket egy felejthetetlen és kalandos kirándulásra! Kaposváron a 2015-ben nyílt Fusion Élményközpont a Dunántúl legegyedülállóbb szabadidőparkja 13000 m2-en, ahol minden korosztály aktív pihenéssel tölthet el egy egész napot.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Beltéri
  • Kültéri
  • Látnivaló
  • Sportos

Tájékoztató

Kalandos kirándulás a Kids Fusionbe – Kaposvár
”Határ a csillagos ég!”

 

A Zselic fővárosába, Kaposvárra hívunk Benneteket egy felejthetetlen és kalandos kirándulásra!
Kaposváron a 2015-ben nyílt Fusion Élményközpont a Dunántúl legegyedülállóbb szabadidőparkja 13000 m2-en, ahol minden korosztály aktív pihenéssel tölthet el egy egész napot.


A 4-12 éves korosztályt várjuk elsősorban programunkra:

  • Csapatépítő kalandjátékokkal a szabadban a Fusion Farmon
  • Szabad játék a játszóházban, kőkorszak sószobában, vagy a Fusion Farmon a kisállatsimogatóban.
  • Ebéd a Szabadidőparkban, ingyenes bográcsozási lehetőség, vagy többféle gyermek menü közül választhatnak térítés ellenében.
  • A nap zárásaként 15.00 órától a világszerte egyedi értékeket képviselő, az élményközponttól 18 km-re elhelyezkedő Zselici Csillagvizsgálóban megtekinthetik a meteorit és a Zselic éjszakai élővilágát bemutató természeti kiállítást, derült időben távcsöves bemutató keretében a Napot. A planetáriumban a csillagos égboltot ismertető előadásokkal, valamint csillagászati és természeti témájú filmekkel várják a gyermekeket, ami megismerteti őket az égitestekkel, a napszakok és évszakok váltakozásával, a planetáriumi vetítés élménye minden korú gyermeket magával ragad. A csillagászati program teljes hossza kb 1,5 óra.
  • 17:00 Hazautazás

Az egész napos komplett program ára: (Játszóház korlátlan teljes körű használat+Kőkorszak Sószoba+Farm kisállatsimogatóval+Csillagvizsgáló programja) 2.500,-Ft/gyermek, 2 fő kísérő pedagógusnak ingyenes!
Az ajánlat kizárólag tanítási napokon él, 20 fő feletti gyermekcsoportoknak hétfőtől csütörtökig.
Péntek, szombat, vasárnap és iskolaszüneti napokon ugyanez a program: 2.750 Ft/gyermek.

Egyéb fakultatív kedvezményes díj ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink 10 év feletti gyermekeknek: Bowling verseny, gokart verseny, x-box verseny, biliárd, csocsó.
Kérje csoportos egyedi kiránduló árunkat!
Utazás egyénileg!

Jelentkezés, információ szabad időpontokról, egyedi igények:
e-mail: jatszohazkaposvar@gmail.com
telefon: 06705265418

További programok a közelben

no-image

Katica Tanya Élményközpont

7477 Patca, Fő u. 18,
A Katica Tanya egy Magyarországon egyedülálló, 12 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom osztályok, csoportok, baráti társaságok és a gyermekes családok számára Somogy megyében, a Zselic szívében, Kaposvártól 12 km-re. Egész évben remek játszva tanulási, aktív pihenési lehetőséget nyújt a nálunk található majdnem százféle kül-és beltéri játszóalkalmatosság. Úgy véljük, hogy látogatóinknak a valódi teljes élményhez változatos programokra, megfizethető, tiszta szálláshelyre és pénztárcához igazodó ellátásra van szüksége -ezt kínáljuk a Katica Tanyán.

Szennai Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény Szenna

7477 Szenna, Rákóczi F. u. 2.
Szenna, melynek már külföldön is ismert nevezetessége a Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény, az 1982-ben Europa Nostra-díjjal elismert falumúzeum. A régi idők faluképét idéző együttest a település központjában, a ma is működő műemlék református templom körül alakították ki.

Szigetvári Vár Szigetvár

7900 Szigetvár, Vár u. 19.
A gazdag történelmi múltat őrző város legismertebb látványossága a vár, valamint a település török kori műemlékei. Szigetvár története szorosan összefonódott a vár történetével, a vár pedig Zrínyi Miklós személyével. A várban lévő Zrínyi Miklós Múzeum kiállításai is elsősorban az ő hősi küzdelmét idézik fel.

Szigetvári Gyógyfürdő Szigetvár

7900 Szigetvár, Tinódi u. 1/1.
A Zrínyiekről híres, történelmi jelentőségű kisváros Szigetvár szívében egy kiemelkedően impozáns, szemet gyönyörködtető létesítmény a Szigetvári Gyógyfürdő. A fürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi kupolájával és tornyaival.

Magyarlukafai Néprajzi Műhely Magyarlukafa

7925 Magyarlukafa, Fő u. 16.
Magyarlukafa a Dél-Zselic dombvidékén, Szigetvártól 20 km-re északra fekvő aprófalu, ahol 27 éve működik a Magyarlukafai Néprajzi Műhely. A műhelyekben a Kaptár Egyesület kézműves mesterei igény szerint tanítják a szövés, fazekasság, kosárkötés, fafaragás, nemezelés, bőrművesség, gyertyamártás, papírmerítés, csuhéfonás, gyöngyfűzés és még számos más érdekes mesterség fogásait.