Tájékoztató

Mi az a kickbike?

Ez egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Első és hátsó profi fékrendszere biztosítja a biztonságos megállást. Súlya mindössze 9 kg. A programot 2. osztályos kortól ajánljuk.


Kickbike-os programunk előnyei:

  • Gyors és könnyed haladás megállókkal
  • Tapasztalt túravezetőt biztosítunk, aki a látnivalókat is bemutatja
  • A legbiztonságosabb, idegenvezetőkkel egyeztetett útvonalon haladnak csoportjaink

 

Nyíregyházi kickbike-os program leírása:

Időtartam:

2-3 óra

Start/Cél:

Nyíregyházi vasútállomás melletti parkoló

Néhány látnivaló sorrendben:

Városháza, Takarékpalota, Korona szálló, Római katolikus templom, Megyeháza, Zsinagóga, Görögkatolikus templom, Móricz Zsigmond Színház, Júlia fürdő, Szabadtéri színpad, Jósa András múzeum, Görögkatolikus Egyháztörténeti Gyűjtemény, Kállai-gyűjtemény, Kállai-kúria, Nyírvízi palota, Református templom, Evangélikus templom, Móricz Zsigmond Könyvtár, Váci Mihály Kulturális Központ, Városi Galéria, Pál Gyula terem, Continental Aréna, Vasútállomás, Autóbuszállomás, Piac, Stadion, Tuzson János Botanikus Kert, Kocka palota (Lego), Térképbolt

További információk

Feltöltés alatt…
Egészítsd ki a kickbike-ozást további élményprogramokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Buborékfocizó diákok

Íjászok viadala

Próbáljátok ki a felejthetetlen élményekre éhezők játékát. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

ijaszok-viadala