Tájékoztató

Mi az a kickbike ?

Ez egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Első és hátsó profi fékrendszere biztosítja a biztonságos megállást. Súlya mindössze 9 kg. A programot 2. osztályos kortól ajánljuk.


Kickbike-os programunk előnyei:

  • Gyors és könnyed haladás megállókkal
  • Tapasztalt túravezetőt biztosítunk, aki a látnivalókat is bemutatja
  • A legbiztonságosabb, idegenvezetőkkel egyeztetett útvonalon haladnak csoportjaink

 

Esztergomi kickbike-os program leírása:

Időtartam:

2,5-3 óra

Start/Cél:

Nagy Duna Sétány 3 – Mária Valéria híd melletti buszparkoló

Néhány látnivaló sorrendben:

Bottyán híd, Érseki Palota, Ozicseli Hadzsi Ibrahim dzsámi, Esztergomi Bazilika, István megkoronázását ábrázoló szobor (gyönyörű panoráma), Királyi Vár, Vármúzeum, Főszékesegyházi Könyvtár, Kis Duna part, Széchényi tér és a városháza, Mária Valéria híd, Párkány sétáló utcája, dunaparti pihenő rálátással Esztergom gyönyörű városára

További információk

A program tartalmazza a bazilikában a múltfürkész kvízjátékot, mely a klasszikus tárlatvezetés helyett kvízjátékos formában mutatja be a főszékesegyház látványosságait. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket. Ingyenes vonatos utazást igénybe venni szándékozóknak ajánljuk a Vármúzeum megtekintését plusz belépő fejében
Egészítsd ki a kickbike-ozást további élményprogramokkal!

Buborékfoci

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Buborékfocizó diákok

Íjászok viadala

Próbáljátok ki a felejthetetlen élményekre éhezők játékát. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

ijaszok-viadala