Tájékoztató

Mi az a kickbike?

Ez egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Első és hátsó profi fékrendszere biztosítja a biztonságos megállást. Súlya mindössze 9 kg. A programot 2. osztályos kortól ajánljuk.


Kickbike-os programunk előnyei:

  • Gyors és könnyed haladás megállókkal
  • Tapasztalt túravezetőt biztosítunk, aki a látnivalókat is bemutatja
  • A legbiztonságosabb, idegenvezetőkkel egyeztetett útvonalon haladnak csoportjaink

 

Orfűi kickbike-os program leírása:

Időtartam:

2-3 óra

Start/Cél:

Árnyas út

Néhány látnivaló sorrendben:

Orfű-Tekeresi Lovaspanzió – Hermann Ottó-tó – Pécsi-tó – Kis-tó – Orfűi Malommúzeum(3-féle papír, vízi és száraz malom) 30 perces idegenvezetéssel – mecsekoldali slisszanás – Pécsi-tó – Orfű-Tekeresi Lovaspanzió/ (6-6 km) 2,5 órában

További információk

Feltöltés alatt…
Egészítsd ki a kickbike-ozást további élményprogramokkal!

Buborékfoci – Orfű

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket!

Buborékfocizó diákok

Íjászok viadala – Orfű

Próbáljátok ki a felejthetetlen élményekre éhezők játékát. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

ijaszok-viadala