Feketeszakáll Élménypark mely kincset érő élményt ad!

Azonosító: 1470

Tiszalök, Feketeszakáll Élménypark és Strand, Hrsz:0537, Hungary
Térkép betöltése
Egy, az Észak-alföldi régió csodás természeti adottságaival körbe ölelt élménypark egyedülálló szolgáltatásokkal. Itt nem fogsz unatkozni, nálunk mindenki megtalálja a számára legideálisabb programot. Létesítményünk évek óta az egyik legkedveltebb úticél, legyen szóosztálykirándulásról, csapatépítőről vagy céges rendezvényről. A több, mint hat hektáron elterülő komplexumban rendezett környezet, extrém parkok, túrák, homokos vízpart és finom ételek várják a kikapcsolódni vágyókat.

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Élmény
  • Kültéri
  • Sportos

Tájékoztató

Célunk egy olyan komplex élménycsomagot nyújtani, amelyben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát. Programjainkat minden csoport számára egyedileg állítjuk össze. A vendégeink speciális igényeit figyelembe véve dolgozzuk ki és valósítjuk meg. A legjobb eredmény elérése érdekében saját csapatunkat is folyamatosan képezzük, szolgáltatásainkat pedig évről évre megújítjuk.
Fontos számunkra, hogy az általunk kínált attraktív lehetőségek páratlan környezetben, az embert és a természetet egymáshoz közel hozva váljanak elérhetővé vendégeink számára.

Mit kínálunk?

 Lézerharc
 E-Quad
 Szárazföldi extrém pálya
 Vízi élménypark
 Tanösvénytúra
 Kerékpárkölcsönzés
 Fehér homokos strand
 Strandröplabda
 Strandfoci

 Bringóhintó
 Éttere
 Szállás

LÉZERHARC – Íme az idei nyár egyik újiása! Élményparkunkban új lézerharc pályát alakítottunk ki, amely kiváló szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget nyújt kicsinek és nagyoknak egyaránt, legyen szó akár vállalkozó szellemű családokról, baráti társaságokról, osztályokról vagy céges kollektíváról. Újításunk nagyszerű alkalmat biztosít arra, hogy kiszakadjanak a hétköznapok egyhangúságából, és átélhessék a számítógépes videojátékok és a virtuális valóság adta lehetőségeket a természetben, még is óvva, vigyázva arra.

E-QUAD – Az idei év másik újítása és talán legnagyobb szenzációja is, az E-quad élménytúránk. Az E-quad élmények akár a lézerharc játékkal egybekötve, akár csak vezetett tereptúraként, illetve, újgenerációs természetjárásként is igénybe vehetők.

VÍZI ÉLMÉNYPARK – A víz a természetes közegetek? Valami igazán adrenalindús programra vágytok? Akkor a több, mint 20 elemből álló vízi akadálypályánkat nektek találtuk ki. Amennyiben megvan bennetek a kellő versenyszellem, az egyéni időmérős futamok jó alapját szolgálhatják egy csapatépítő tréning programjának is. Extrém pálya – Magyarországon egyedülálló, 200 méter hosszú, extrém szárazföldi akadálypálya nyújt felejthetetlen élményt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Játékmestereink az akadályokat úgy alakítják, hogy az a vendégeink speciális igényeihez igazodjon, nehézségi szintje bármely korosztálynak megfelelő legyen. A játékosok egymás ellen párokban futnak. A csatát az a csapat nyeri, amelyik hamarabb eléri a célként kitűzött pontokat.

SÁRKÁNYHAJÓ TÚRA – Már halljuk a dob hangját, ahogyan a megtelt sárkányhajó kifut a Tiszára a maga több, mint 13 méter hosszúságával. A manőverezés könnyen és gyorsan elsajátítható.Felejthetetlen élményt nyújt, ahogyan egységbeverődve, a 20 fős legénység egyszerre húzza azevezőket és közben felharsannak a különbféleénekek, indulók.

INDIÁN KENU TÚRA – Kisebb csoportok számára ideális lehetőséget nyújtanak három fős indián
kenujaink a Tisza festői szépségű vonulatának megismeréséhez. A kenuk segítségével elérhetővé
válnak a folyó szentélyei (holtágai), illetve megközelíthető a híres tiszai vízlépcső vagy akár a több, mint százéves arborétum is

További programok a közelben

Tokaji Múzeum és Világörökségi Bormúzeum

Tokaji Múzeum és Világörökségi Bormúzeum

Tokaj, Tokaji Múzeum, Bethlen Gábor utca
Két múzeum, egy intézmény: a klasszikus Tokaji Múzeum, a modern Világörökségi Bormúzeummal kiegészülve egyedülálló látványosság Tokajban, mely minden korosztály számára különleges és szórakoztató kalandokat tartogat! Jöjjenek hát és fedezzék fel a „Királyok borának”, Hegyalja fővárosának történelmét őrző intézményeit, Magyarország egyetlen világörökségi borvidékén!