Tájékoztató

Mi az az Élménylabor?

2019-es évre egy teljesen új csapatépítő játékrendszert dolgoztunk ki. Jellemző rá az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, ugyanakkor az egyszerű nagyszerűség és az azonnali egyéni és közösségi élményhez jutás. Eredeti, mint a Óriás beerpong, a Pálcapeca, a Létragolf, a Tenyértollas és a Talpaló. Ugyanakkor egyszerű és nagyszerű, mint a frizbis “Dobd le-kapd el” csata. Az azonnali élményhez jutást, az együttes élményszerzést pedig a 4 fős, kislétszámú csapatokra épülő, forgószínpad szerű, gyors forgású játékrendszer is nagymértékben biztosítja.

Élménylabor programunk előnye

  • a sérülés lehetősége szinte a nullával egyenlő
  • átlagos ügyességűek és alacsony edzettségűek is élvezik a játékokat
  • akár 48 fő is játszhat egyszerre
  • az osztály legerősebb, legügyesebb, legokosabb tanulója is legyőzhető, akár a legkisebb önbizalmú tanuló által is. Tehát bárkinek lehetősége van sikerélményt átélni.
 

Tatai élménylabor programunk részletei:

Időtartam:

1 óra

Program helyszíne:

Tata, Kastély tér. Kiszállási lehetőséggel Tata 50 km-es körzetében.

Csapatszám:

8 db 3-6 fős csapat

Játékrendszer:

A 3-6 fős csapatok 2 játékszakaszban, 2 × 4 játékelemnél küzdenek egymás ellen. Játékelemenként váltakoznak a csapatok ellenfelei.

2 játékszakaszból áll a program, melyek a következő játékelemeket tartalmazzák:
  – Óriás beerpong
  – Pálcapeca
  – Létragolf
  – Tenyértollas
  – Talpaló
  – Frizbikosár

 

További információk

A foglalkozást programgazda – animátor vezeti. A program végén Ő értékeli a csapatokat és oklevelet állít ki az osztálynak. A program megrendelhető akár iskolanapokra, sportnapokra és egyéb alkalmakra is. Kiszállási lehetőség más településekre is.
Egészítsd ki az élménylabort további programokkal!

Lézerharc

A lézerharc ember-ember elleni hadviselést büntetlenül lehetővé tevő interaktív játék. Az egyik legnagyobb előnye, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve a “kilőtt”  infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre, illetve fájdalommentes a játékosokra nézve. A másik nagy előny, a “fronthelyzetből”, a közös cél eléréséből fakadóan a  bajtársiasság, a közösséget formáló élmény kialakulása.

lézerharc 3
buborékfoci-általános

Buborékfoci 

Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!

Íjászok viadala

Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, “szivacsozott” végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.

íjászok-viadala-általános (50)
vakfoci régi

Vakfoci

Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben!  Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom,  bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.

Kickbike-os városnézés

Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Tata belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.

kickbikeos_varosnezes_2