Cavallo Lovasudvar Csabdi

Azonosító: 9597

2040 Csabdi - Vasztéypuszta Diófa utca 12.
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Cavallo Lovasudvar Csabdi
Térkép betöltése
Lovardánk 10 hektáron terül el a Gerecse és a Vértes határán lévő Vasztélypusztán. A kellemes lankákon tehenek, birkák, lovak legelnek. A közúti forgalmat csak a helyiek adják, hiszen a község zsákfalu. Ideális hely azoknak, akik pihenni, kikapcsolódni szeretnének.

Program jellemzői

 • Kültéri
 • Sportos

Tájékoztató

Lovardánk 10 hektáron terül el a Gerecse és a Vértes határán lévő Vasztélypusztán. A kellemes lankákon tehenek, birkák, lovak legelnek és elszórtan birtok központok bukkannak fel az erdő mélyéről. A forgalmat csak a helyiek adják, hiszen a község zsákfalu. Ideális hely azoknak, akik pihenni, kikapcsolódni szeretnének. Lovaink, kutyáink nyugodtak és kiegyensúlyozottak.

 

Szeretettel fogadunk osztálykirándulásokat, céges és baráti társaságokat.
Sátorozásra alkalmas a terület, illetve korlátozott számban az új istállónkban is meg lehet szállni 1.000 Ft/fő/éjszaka áron. Az istállóban modern konyha, WC, zuhanyzó áll a látogatók rendelkezésére. A szabadban fedett grillező-bográcsozó, illetve szalonnasütő helyet alakítottunk ki. Rossz idő esetében a programokat a 20×40 méteres fedeles lovardában tartjuk meg.


Programajánlataink:

Lovas program – ára 3.000 Ft/fő

 • Istálló látogatás (hol-mit tartunk, box-etető-önitató, széna, szalma, stb.)
 • Legelő látogatás, csikó simogatás – kis csoportokban
 • Nyergelés bemutatása, pár mondat a lóról és a lovaglásról
 • Lovas sétáltatás a homokos pályán (2 kör személyenként a homokos pályán)

Kirándulási lehetőség kísérővel vagy egyénileg (térképet biztosítunk)

 • Vadaspark látogatás (kb. 1 órás gyalogos program) – kísérővel az ár 4.000 Ft/csoport
 • Gyarmatpuszta – Gróf Sándor Móricz az “ördöglovas” vadászkastélyának megtekintése – kísérővel az ár 4.000 Ft/csoport
 • Lovas kocsizás 1 órában a környéken (10 fő fér fel a kocsira egyszerre) – ára 1.500 Ft/fő
 • Lovagolni tudók részére (előzetes felmérés alapján) 1-2 órás tereplovaglás
  Ára: 1 órás 4.000 Ft/fő, 2 órás 7.500 Ft/fő

Bográcsozás, grillezés, szalonnasütés fedett helyen

 • Lehetőség van a csoportoknak saját maguknak elkészíteni az ebédet/vacsorát hozott anyagból
 • Előre megbeszélve mi is elkészítjük a kért ételeket (ár az igényektől függő)

Csapatjátékok

 • Igény szerint szórakoztató, életkornak megfelelő csapatjátékokat szervezünk.
  Ára: 3.000 Ft/óra/animátor
 • Nincs szomszéd, még hangoskodni, kiabálni is lehet!!

Internet: www.cavallo-lovasudvar.hu

További programok a közelben

Múltfürkész kvízjáték Tata
700 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Tata

Tata, Tatai vár, Váralja utca, Hungary
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Tatai Vármúzeumot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Íjászok viadala Tata
2.980 Ft-tól

Íjászok viadala Tata

Tata, Május 1. út
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Komárno
890 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Komárno

Európa park, Komárno, Szlovákia
Járjátok be egy kényelmes sétával Komárno történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Buborékfoci Tata
2.980 Ft-tól

Buborékfoci Tata

Tata
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
no-image
890 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Komárno

Európa park, Komárno, Szlovákia
Fedezzétek fel Komárom belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Kickbike-os városnézés Tata
2.990 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Tata

Tata, Váralja utca 18.
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Tata belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel. Alacsonyabb edzettségűeknek elektromos rollert tudnunk biztosítani.
Vakfoci Tata
2.980 Ft-tól

Vakfoci Tata

Tata, THAC Sporttelep
Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
Élménylabor – interaktív játékok Tata
2.980 Ft-tól

Élménylabor – interaktív játékok Tata

Tata, Kastély tér
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: lézerpuskás "Agyagróka lövészet", óriás Jenga, óriás Beerpong, óriáscsúzlis "Angry birds", óriás Pálcapeca, óriás Golyópottyantó , a frizbis "Dobd le-kapd el" csata és a Sivatagi tutajozás.
Városfelfedező séta – kvízjáték Tata
890 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Tata

Tata, Váralja u. 3
Fedezzétek fel Tata belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Lézerharc Tata
2.980 Ft-tól

Lézerharc Tata

Tata, Tata, Május 1. út, Hungary
Kevesen lehetnek, akik még ne bújtak volna bele legalább egy számítógépes játékhős virtuális bőrébe és ne lődöztek volna halomra ilyen-olyan játékszintű és garantáltan rossz kinézetű ellenségeket. Itt az ideje az igazi harcnak, bújj végre vissza a saját bőrödbe és ragadj a kezedbe lézer fegyvert. Mutasd meg társaidnak és legfőképpen ellenfeleidnek, hogy miből faragtak, az aritmetika galaktikus ködében elvesző bináris számrendszerből, vagy kemény fából. Próbáljátok ki a lézerharcot Tatán
Soft-csúzlis kalandjáték Tata
930 Ft-tól

Soft-csúzlis kalandjáték Tata

Tata, Tatai vár
A "Soft-Csúzlis" kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít.

Városnéző kisvonat Tata

2890 Tata, Alkotmány utca 5-tel szemben
Tatán a "Happy Train" kisvonatozás segít a királyok várát, történelmi épületeket, természetvédelmi területeket megismerni.