Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Balatoni hajózás
Térkép betöltése
A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A menetrend szerint közlekedő hajóink igénybevételével ugyanis nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat az élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is! Ne feledje: Az élményhez HAJÓ visz!

Program jellemzői

  • Alacsony edzettségűeknek is
  • Fogyatékkal élöknek
  • Kültéri
  • Látnivaló

Tájékoztató

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) jogelődjét 1846-ban alapították, gróf Széchenyi István kezdeményezésének köszönhetően. Cégünk tulajdonában és üzemeltetésében van a Balaton 22 legfrekventáltabb közforgalmi kikötője, melyek az érintett települések kedvelt idegenforgalmi látványosságai is egyben. A BAHART vezetése célul tűzte ki, hogy dinamizáló szerepet töltsön be a régió idegenforgalmi életében, és szolgáltatásaival összekösse a Balaton parti településeket, illetve azok látnivalóit, valamint rendezvényeit, eseményeit. Jelenleg 23 személyhajó és 4 komp szolgálja a vízi közlekedésben, turizmusban, rendezvényekben és saját programkínálatunkban érintett vendégeink kényelmes utazását, szórakozását.

Bízunk benne, hogy a számos hajózási lehetőség közül legalább egyet Ön is választ, és így vendégül láthatjuk az év során valamelyik kikötőnkben és hajónkon!

Kellemes hajózást kívánunk!
BALATONI HAJÓZÁSI ZRT.

 

PROGRAMAJÁNLATOK OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOKHOZ:

LYUKASÓRA A FEDÉLZETENA KÜLDETÉS!

 Egy új programhajó szeli a Balaton habjait a siófoki, fonyódi és balatonfüredi kikötőkből, melynek fedélzetére várjuk olyan iskolás csoportok jelentkezését,akik BÁTRAK, ÜGYESEK és él bennük a CSAPATSZELLEM! Az egy órás hajóút alatt a gyermekek részt vesznek a koruknak megfelelő játékos, közvetlen kapcsolaton alapuló programban, melynek végén névre szóló kadét levelet kapnak, amely igazolja, hogy kiemelkedően teljesítették a tengerésszé avatást.

Ára: 42.000 Ft (maximum 30 fő)
6-12 éves korosztály számára.

A program május 15-tol június 16-ig elérhető, előre egyeztetett időpontban.

 Új programhajónk tökéletes választás olyan felső tagozatos iskolás csoportok számára, akik ismeretlen vizekre evezve megtapasztalhatják egy kalandos hajóút izgalmait. A siófoki, fonyódi és balatonfüredi kikötőkből induló egy órás program alatt három rejtély vár megoldásra, melyek megfejtésének jutalmaként a gyermekek névre szóló kadét levelet kapnak, amely igazolja, hogy a csapat tagjaként kiemelkedően teljesítették a küldetést.

Ára: 42.000 Ft (maximum 30 fő)
10-18 éves korosztály számára.

A program május 15-tol június 16-ig elérhető, előre egyeztetett időpontban.

 

Bővebb információ és foglalás az osztálykirándulásokhoz:
ertekesites@balatonihajozas.hu; +36 20 343 11 05

 

A Balatoni Hajózási Zrt. 2017-es évre szóló kiadványát a menetrendekkel ITT nézheti meg!
 Menetrendkeresőt pedig itt talál: https://www.balatonihajozas.hu/

 

TOVÁBBI PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

MENETRENDI HAJÓZÁS:

A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A menetrend szerint közlekedő hajóink igénybevételével ugyanis nem csupán egy kellemes utazáson vehet részt, hanem egyúttal eljuthat az élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is! Ne feledje: Az élményhez HAJÓ visz! A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek menetrendi hajóink fedélzetén, hiszen maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak, 2016 nyarától pedig utasaink kényelmét már WI-FI szolgáltatás is szolgálja! 2017-ben 18 útvonalon közlekednek a menetrendi járataink, melyek egyaránt kiszolgálják a déli, illetve az északi partra tartó utasok igényeit. Menetjegye mellé  kedvezményre jogosító kuponokat adunk, melyeket a Balaton parti települések szolgáltatóinál válthat be. Partnereinket keresse a célállomásokon!

SÉTAHAJÓZÁS:

A sétahajózás keretében hajóink szinte valamennyi kikötőnkből indulnak, és a páratlan élményt nyújtó hajózást követően térnek vissza a kiinduló hajóállomásra. 1 órás sétahajózással már tavasztól késő őszig várjuk kedves utasainkat, a nyári főidényben pedig összesen 18 kikötőből indul sétahajó járatunk, 11 kikötőben a romantikus hangulatú naplementében hajózva, pezsgővel és üdítővel fűszerezzük meg az élményt. Igény esetén, csoportok számára a meghirdetett időpontokon kívül is biztosítjuk sétahajózási szolgáltatásunkat!

GYORSHAJÓ:

Ha ezekre vágyik, válassza a három gyorshajónk egyikét úti célja eléréséhez. Keresse menetrend szerinti gyorshajó járatunkat Siófok-Balatonfüred-Tihany útvonalon, valamint vízitaxi szolgáltatásunkat a legforgalmasabb fonyódi és a badacsonyi kikötőinkben.  Nincs konkrét úti célja, de szeretné átélni a száguldás örömét? „Élményhajózzon” velünk! 10 perc száguldás a Balaton vízén és garantáltan feledhetetlen élményben lesz része!

MASTERCARD VARÁZSHAJÓ:

Nálunk nem csak a felnőttek, hanem a legfiatalabb Utasaink is megtalálják a legizgalmasabb szórakozást, hiszen rájuk is gondoltunk. Varázshajónk olyan vizekre evez, ahol kalózokkal, bűvészekkel és bohócokkal találkozhatnak. Itt nem a vízbe, csupán egyik  ámulatból a másikba esik gyermeke! Az egyórás hajóút alatt komplett műsorral és ajándékkal várjuk a kicsiket. A program magyar nyelvű. Keresse Playmobil / Piatnik jegyeinket extra ajándékkal kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával történő fizetés esetén a jegyárakból 10% kedvezményt biztosítunk!

MINIMAX GYEREKHAJÓ:

Izgalmas nyári kalandok várják a csemetéket és szüleiket a 2017-es Balatoni Minimax Hajón immár 3 helyszínről indulva: Siófokról, Balatonfüredről és Badacsonyból. Vitorlákat felhúzni, mosoly üzemmódot bekapcsolni és indulhat a játék Pici Cicával, Maci Kutyával és a kedvenc gyerekzenekarokkal. Májustól egészen augusztus végéig várjuk Balatonon a kicsiket és nagyokat. Lesz itt tombola, koncert, arcfestés, rajzolás, hajókázás, társasjáték, fotózás, bébi sarok és persze móka, kacagás, vidámság. A másfél órás program magyar nyelvű!

BULIHAJÓ:

Szakítson a hagyományos diszkók és szórakozóhelyek világával, bulizzon és táncoljon velünk egy különleges helyszínen: a Balaton közepén! Dj-vel, fényekkel, retro zenével és mai slágerekkel várjuk kedves Utasainkat bulihajóink fedélzetén. 13 helyszín és többféle időtartam közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

NOSZTALGIA SÉTAHAJÓ:

Van-e harmonikusabb kapcsolat, mint egy esti sétahajózás és egy hamisítatlanul balatoni borbirtok kóstolója? Mi úgy gondoljuk, aligha – de a végső szót Ön mondja ki, miután fedélzetünkön végigkóstolta a fehér, rosé és vörös tételeket a Kristinus Borbirtok kínálatából. Az 1 órás panoráma körút 5 helyszínről, a flotta legszebb nosztalgiahajóinak fedélzetén indul.

MASTERCARD ÉLMÉNYHAJÓ:

Meglepetés programok a Balaton zászlóshajója, a Szent Miklós fedélzetén a Mastercard® közreműködésével. Főszezoni időszakban, péntek esténként a siófoki kikötőből indulva, a másfél órás program alatt az egész család számára élvezetes, szórakoztató kulturális programokkal várjuk kedves Utasainkat. Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával történő fizetés esetén a jegyárakból 50% kedvezményt biztosítunk!

KOMPKÖZLEKEDÉS:

A Balaton jelenleg egyetlen révátkelője Szántódrév és Tihanyrév között található, ahol összesen négy kompunk szállítja a gépjárműveket és utasokat egész éven át. A kompközlekedés legfőbb előnye, hogy nem kell körbe autóznia a Balatont, ráadásul a gyakori dugókat is elkerülheti. A kompok egész évben üzemelnek, csak szélsőséges időjárás és kedvezőtlen jégviszonyok esetén nem indulnak. A forgalmasabb időszakokban a menetrend felfüggesztésével sűrítjük járatainkat, így biztosítva, hogy a lehető legrövidebb időn belül érhesse el a túlpartot.

 

KIKÖTŐINK:

Település:Elérhetőség:Hajózási szezon:
Alsóörs+36 87 447 003jún. 3 – szept. 10.
Balatonakali+36 87 342 230júl. 8 – aug. 20.
Balatonalmádi+36 88 438 860jún. 3 – szept. 10.
Balatonboglár+36 85 350 699máj. 13 – szept. 10.
Balatonföldvár+36 84 340 304ápr. 29 – szept. 10.
Balatonfüred+36 87 342 230
fured@balatonihajozas.hu
ápr. 15 – okt. 23.
Balatongyörök+36 83 346 008ápr. 29 – szept. 10.
Balatonkenese+36 88 482 100jún. 3 – szept. 10.
Balatonlelle+36 85 351 475jún. 3 – szept 10.
Balatonmáriafürdő+36 85 375 733ápr. 29 – szept. 10.
Balatonszemes+36 84 361 184jún. 17 – szept. 3.
Balatonudvari –
Fövenyes
+36 87 342 230júl. 8 – aug. 20.
Badacsony+36 87 431 240
badacsonykikoto@balatonihajozas.hu
ápr. 15 – okt. 23.
Csopak+36 87 705 854jún. 3 – szept. 10.
Fonyód+36 85 360 012
fonyod@balatonihajozas.hu
ápr. 15 – okt. 23.
Siófok+36 84 310 050
forgalmi@balatonihajozas.hu
jan. 2 – dec. 20.
Keszthely+36 83 312 093
keszthely@balatonihajozas.hu
ápr. 15 – okt. 23.
Szántódrév+36 84 348 744
komp@balatonihajozas.hu
jan. 1 – dec. 31.
Szigliget+36 87 708 897ápr. 29 – szept. 10.
Révfülöp+36 87 464 363máj. 13 – szept. 10.
Tihany+36 87 714 885ápr. 15 – okt. 23.
Tihanyrév+36 87 448 307
komp@balatonihajozas.hu
jan. 1 – dec. 31.

 

További programok a közelben

Íjászok viadala Veszprém
3.290 Ft-tól

Íjászok viadala Veszprém

Veszprém
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.
Vakfoci Veszprém
3.290 Ft-tól

Vakfoci Veszprém

Veszprém, Jutasi út 21.
Vakfocizás!? Rendben, hogy csörög a focilabda, de csak a fülre hagyatkozni? Igen, a foglalkozás végén. De addig ott van a társad, aki a szemed, a segítséged és az AVATÁROD is egyben! Saját fejlesztésű, roppant szórakoztató szabadidős programunk az egyik legjobb önbizalom, bizalom és bátorságfejlesztő rekreációs játék a szabadidős foglalkozások piacán.
Cool-túra városfelfedező kvízjáték Veszprém
990 Ft-tól

Cool-túra városfelfedező kvízjáték Veszprém

Veszprém, Óváros tér
Járjátok be egy kényelmes sétával Veszprém történelmi belvárosának leghangulatosabb részeit cool-túra térképünk és a rajta bejelölt pontokhoz íródott kvízkérdések iránymutatásával. A kvízkérdésekre adott válaszaitok helyességét egy lekaparható festékkel eltakart megoldólappal ellenőrizhetitek. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
Kickbike-os városnézés Veszprém
2.990 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Veszprém

Veszprém, Óváros tér
A 2021-2022-es tanévben a program nem elérhető. Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Veszprém belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel.
Buborékfoci Siófok
3.290 Ft-tól

Buborékfoci Siófok

Siófok, Aranypart Kemping
Bújjatok bele egy felfújt gömbbe és élvezzétek, hogy focizni szabálytalankodva is lehet: fussatok neki egymásnak, ugorjatok rá vagy lökjétek fel az ellenfeleket! Legyetek rosszak, büntetlenek és sértetlenek! Tomboljátok ki magatokat és a buborék ereje legyen veletek!
Múltfürkész kvízjáték Balatonfüred
890 Ft-tól

Múltfürkész kvízjáték Balatonfüred

Balatonfüred, Honvéd utca 1, Hungary
A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Jókai Mór Emlékházat a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.
Élménylabor – interaktív játékok Veszprém
3.290 Ft-tól

Élménylabor – interaktív játékok Veszprém

Veszprém, Elnökök ligete
Új interaktív játékrendszerünkre jellemző az eredetiség, a szó szerinti gigantizmus, illetve az egyszerű nagyszerűség. A következő játékelemek garantált szórakozást és a szükségszerűen kialakuló együttműködésből is fakadóan felejthetetlen közös élményeket nyújtanak: Óriás beerpong, Pálcapeca, Létragolf, Tenyértollas, Talpaló, Frizbikosár.
Kickbike-os városnézés Siófok
3.690 Ft-tól

Kickbike-os városnézés Siófok

Siófok, Aranypart Kemping
Az országban egyedülálló módon fedezhetitek fel Siófok belvárosát. Ez egy igazi élményprogram a kerékpár és a roller ötvözésével született eszközzel.
Városfelfedező séta – kvízjáték Veszprém
990 Ft-tól

Városfelfedező séta – kvízjáték Veszprém

Veszprém, Óváros tér
Fedezzétek fel Veszprém belvárosát városfelfedező kvízjátékunk segítségével. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a térkép segítségével megtalálja a belváros legérdekesebb pontjait, majd a legkevesebb rossz kaparással válaszolja meg a kvízkérdéseket.
no-image

Sétavonatozás Tihanyban

8230 Balatonfüred Szivarvany u 27
Körsétát tehet a tihanyi félszigeten a kijelölt útvonalon a DoTTo kisvonattal.
Sárkányhajózás Balatonfüred
1.075 Ft-tól

Sárkányhajózás Balatonfüred

Balatonfüred, Brázay-Kalandpart, Aranyhíd sétány
A 2021/2022-es tanévben a program nem elérhető. Magyar, mennydörgő sárkányaink még nincsenek, de háborgó vízen is stabilan szárnyalók annál többen! Próbáljátok ki a sárkányhajózás csapatépítő élményét a Balatonon!
Íjászok viadala Siófok
3.290 Ft-tól

Íjászok viadala Siófok

Siófok
Az Íjászok viadala a felejthetetlen élményekre éhezők játéka. Az Európában gyártott és a legmagasabb biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, "szivacsozott" végű nyílvessző csapat-csapat, ember-ember elleni küzdelmet tesz lehetővé. A felhőtlen játékörömöt a 4db egymásra épülő játék, a találatok fájdalommentessége és az arcot, szemet pluszban védő arcmaszk garantálja.