Soft-csúzlis kalandjáték

Próbáljátok ki az Soft-csúzlis kalandjáték élményét! 

Országszerte számos helyszínen elérhető

Mi az a Soft-csúzlis kalandjáték ?

A “Soft-Csúzlis” kalandjáték játékrendszerében hasonlóságot mutat a paintball-al. Ugyanakkor ez nem igényel semmiféle védőfelszerelést. A soft-csúzli úgy lett kifejlesztve, hogy abból a kő, kavics, földrög, vagy más keményebb tárgy kiessen. Töltényként teniszlabda nagyságú, nagyon puha, de jó röptű, speciális szivacslabdát használunk, ami teljes baleset- és fájdalommentességet biztosít. A 3-féle egymásra épülő játék kiváltja a résztvevőkből az önfeledt, fizikai aktivitást és a zsigereinkből eredő, legtöbbször láthatatlan, legbensőbb tulajdonságokat, reakciókat. A mindennapok sablonjait levetkőző játékosok viselkedésének tudatos megfigyelése igen sok, értékes információval szolgálhat.  Az Egyének kreativitásának, küzdeni akarásának, csapattársaikhoz és persze az “ellenségeikhez” való viszonyulásának megismerése jó alapot, irányt adhat a közösség, a CSAPAT további ÉPÍTÉSÉHEZ.  A játékot már 2. osztályos kortól ajánljuk.

Soft-csúzlis kalandjáték

Soft-csúzlis kalandjáték fajták

Vadkeleti adok-kapok: Mint a vadnyugaton a jók a rosszak ellen, egymással szemben állva csapatok közötti párbaj játék. Cél, mielőbb kilőni az ellenfelet.

Huszáros vesszőfutás: Mint a futóvadlövés, a vadászok egymással szemben állnak a mező két oldalán és közöttük futnak át egyesével a vadak. A cél, hogy minél kevesebb találattal érjen át a mezőn a futó.

Stratégiai zászló és életszerző játék: Egy piros és egy kék csapat egymástól 30 méterre védi a saját zászlaját és játékosonként a 3-3 életét. Cél az ellenfél életeinek és zászlajának a megszerzése.

soft_csuzlis_kalandjatek2

Soft-csúzlis kalandjáték előnyei

  • teljes erőbedobás esetén sincs sérülés a játékból fakadóan
  • 3 fajta játék játékonként 4-6 percig tart, ami után a csapatok, játékosok váltják egymást, így alacsony edzettségűek is élvezik a versengéseket
  • egyszerre akár 32 fő is játszhatja, tehát akár dupla ekkora létszámú csoportot is nagy intenzitással le tud kötni a program
  • az osztály legerősebb tanulója is legyőzhető, akár a leggyengébb által is. Ez által kisebb, önbizalom növelő csodákat is megélhetnek a játékosok.
Agárd Gárdony Székesfehérvár Soft-csúzli

Nézd meg a videót a játékról!

 

Kapcsolati űrlapElérhetőségeink

Pannon-Servus Utazási Iroda 7624 Pécs, Szigeti út 89. Tel.: 72/872-450, 70/582-7000, 20/440-9545, 30/656-2264 Fax: 72/215-202 E-mail: posta@osztalykirandulas.hu Engedély száma: U – 001265

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 08:00 – 17:00 Szombat, vasárnap: zárva