Dolgozz velünk a Velencei-tavon!

Sárkányhajó kormányost keresünk velencei-tavi csapatunkba májustól június 15-ig. 

Jelentkezési határidő: május 6.

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk az osztalykirandulas.hu csapata. Országszerte foglalkozunk élmény osztálykirándulások lebonyolításával. Ahogy a videóban is láttad, animátor kollégáink sárkányhajókkal, buborékfocikkal, íjász felszerelésekkel és sok más egyéb élmény szabadidős eszközzel kötik le, tanítják és szórakoztatják a foglalkozásainkra érkező osztályokat, csoportokat.

 

Esetedben ezeknél egyszerűbb programok levezénylésében számítunk Rád. Elsősorban a Városfelfedező séta, a Cooltúra és a Múltfürkész interaktív város és múzeum felfedező kvízjáték lebonyolítása lenne a cél, valamint egyeztetés szerint a Soft-csúzlis kalandjáték és a Csapatépítő ügyességi játékok megtartása is szóba kerülhet. Ezekről a játékokról IDE KATTINTVA találhattok alapinformációkat.

Nézd meg, hogy milyen játékokat kell tartanod!

Mi lesz a feladatod kormányosként?

Sárkányhajó kormányosként a feladatod az lesz, hogy fogadd az osztálykiránduló csoportjainkat, illetve hogy a kb. 1 órás sárkányhajó túrát levezényeld számukra.
Amit mindenképp elvárunk az új munkatársunktól, hogy rendelkezzen sárkányhajós tapasztalattal! 

Feladatok részletezése:

Eszközök előkészítése

A játék kezdete előtt mindig felkészülten, az eszközöket előkészítve várjuk a csoportokat. Tőled is ezt kérjük, ha velünk fogsz dolgozni.

Csoportok fogadása

Fő feladatod az lesz, hogy az előre megkapott adatok alapján fogadd az osztálykiránduló csoportokat és megtartsd számukra a foglalkozást, egy nap akár többet is. Számunkra fontos, hogy kollégáink mindig kedvesek, barátságosak legyenek és a résztvevők jól érezzék magukat.

Sárkányhajó túra megtartása

Te leszel az, aki határozottan, emellett kedvesen látja el instrukciókkal az osztályokat a sárkányhajózás során.

Kommunikáció az irodával és az animátor kollégákkal

Csapatunk több főből áll, ezért napi többször lehet olyan, hogy kommunikálni kell a csapattársakkal és az irodával az esetlegesen felmerülő változásokkal kapcsolatban. 

Milyen sárkányhajó kormányost keresünk?

N

Téged keresünk, ha:

 • rendelkezel sárkányhajó kormányzásban szerzett tapasztalattal
 • jól kommunikálsz, nyitott vagy és barátságos (Nem jelent számodra problémát idegen emberek előtt beszélni.)
 • magabiztos és határozott kiállással rendelkezel (Az esetek többségében 20 fő feletti csoportokat kell irányítanod.)
 • terhelhető vagy (Hétvégeken előfordulhat akár 10 órányi talponlét is.)
 • csapatjátékos vagy és könnyen dolgozol másokkal
 • szeretsz a szabad levegőn dolgozni.

Q

Téged keresünk ha, az alábbiak NEM jellemzők rád:

 • nem jellemző rád, hogy motiválatlan vagy. (Szeretünk pezsgő, “időröpítő” légkörben dolgozni.)
 • nem jellemző rád a negativitás. (A legjobb olyan munkatársakkal dolgozni, akik pozitív személyiséggel, szemlélettel rendelkeznek, akik nem problémákat keresnek és találnak, hanem feladatokat látnak és oldanak meg.) 

Jelentkezésnél előny jelenthet, ha

 • szeretsz beszélni a társaid előtt
 • van B kategóriás jogosítányod
 • már tartottál foglalkozást csoportoknak

Mit kínálunk neked?

Tartalmas és hasznos elfoglaltságot, pozitív szellemiségű közösséget május elejétől június 15-ig.
A legjobbaknak akár egészen nyár végéig álláslehetőséget, mivel június 15-től kezdődik nyári táborunk gyerekek részére (activecamp.hu), ahova ugyanúgy keresünk kormányosokat. 

R

Pontos és rendszeres fizetést

 • Napi szinten az 1. foglalkozás után 3.000Ft-ot, majd minden ledolgozott óra után további 1.000Ft-ot.
 • Egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül turisztikai idénymunkai foglalkoztatást.
 • Nálunk minden esetben pontosan érkezik a fizetés. Akár a heti fizetés is lehetséges.

R

Munkaidő

A munkaidő változó. A csoportok nem mindig egymás után érkeznek ezért lehetnek szünetek a túrák között. Illetve vannak gyengébb és erősebb napok is.

R

Szállás

A szállást cégünk biztosítja Agárdon, a távolabb lakó kollégák számára. Szállásunk a vízparton helyezkedik el kulturált 2-3 ágyas szobákkal, konyhával, hűtővel és fürdővel.

R

Utazás

A környék településeiről bejáróknak a munkával járó tényleges utazási költségét mi álljuk. A szálláson lakók számára május elejétől június közepéig 3 alkalommal fizetjük a hazautazások oda-vissza költségét.

R

Hosszabbítási lehetőség

Folyamatosan keressük és szükségünk van a motivált és tehetséges fiatalokra. A 2017 és 2018-as tavaszi szezon után is máig nálunk dolgozó több főnek ajánlottunk hosszabbítást. 2019-ben sem gondolkodunk másképp.

R

Jó közösség

Büszkék vagyunk arra, hogy egy nagyon jó közösséget építettünk. Mivel a bázisunk és szállásunk egy helyen van, ezért a pihenőidőkben és a munka után is beszélgetünk, főzünk, munka után pedig gyakran sörözünk, strandolunk közösen.

R

Munka a szabad levegőn

Nálunk szabad levegőn dolgozhatsz egy jó hangulatú csapatban.

R

Kerékpár, kickbike, SUP és sárkányhajó használat

Minden munkatársunk számára ingyenes kerékpár, kickbike, SUP stb. használatot biztosítunk a helyszínen. Valamint gőzkieresztés végett szoktunk közös sárkányhajós-tótámadós-átkelős-sörözős túrákat is tenni a Velencei-tavon.

 

Jelenlegi csapatunk fiatal 21 és 28 év közötti fiúkból és lányokból áll. A munka fiatalos, közvetlen és laza jellege miatt a légkör is hasonló.

Megkérdeztünk néhány jelenlegi és volt csapattagot, hogy miért jó nálunk animátorkodni?

- Balázs -

"Az első dolog ami eszembe jutott, hogy jó a társaság. A "sárkányhajó kormányoskodást" én  nem nevezném munkának, mert szabad levegőn azt csinálok amit szeretek. Jó új emberekkel találkozni, nem unalmas a munka. Látom azt is, hogy a gyerekeknek jó dolgot adunk

- Dóri -

"Animátorként a legjobb, hogy miközben a munkámat végzem, élményt szolgáltatok. Mindezt egy összetartó csapat tagjaként, így a munkanapok is jó hangulatban telnek."

- Márkó -

,,Jó hangulat és jófej kollégák. Animátorként nem nagyon lehet unatkozni, ha mégis unatkozol, ott a vízpart és a társaság.''

Jelentkezz hozzánk!


A munka időtartama:
2021.05.25 – 2021.06.15. között

Jelentkezési határidő: 2021.05.23 (Kérjük, mielőbb dönts a jelentkezésről, mert csak 2-3 fővel szeretnénk mielőbb megegyezni.)

1. Lépés: Töltsd ki az alábbi  űrlapot figyelmesen!

2. Lépés: A jelentkezésről visszaigazoló levelet küldünk. Ezt követően kollégáink feldolgozzák a jelentkezésed, majd a lehető leghamarab felveszik veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén