Rólunk

Osztalykirandulas.hu

Élményt kinálunk

Alapítás

2003 októberében tanár emberekként alapítottuk az osztalykirandulas.hu-t. Az első két évben hirdető oldalként működtünk, majd gyorsan megmutatkozott az igény a változtatásra. A harmadik évtől a következő területeken végeztünk, végzünk fejlesztéseket:

  • csoportokat befogadni képes szálláshelyek árgaranciával történő közvetítése,
  • szabadidős partnereink szolgáltatásainak hirdetése,
  • saját turisztikai kvízjátékaink belvárosokra és azok főbb kulturális intézményeire való kidolgozása,
  • saját sportos, igazi “zsigeri” élményeket adó kül- és beltéri játékaink kidolgozása,
  • a világon megtalálható érdekesebb játékok felkutatása, a megfelelőknek gondoltak beszerzése, rendszerünkbe állítása,
  • valamint a felsoroltak akár több napos programcsomagokba történő összefogása.

Élményt adunk

Tapasztalati úton nem tartott sokáig rájönnünk arra, hogy a “múzeumon átrohanós” kirándulások ideje lejárt. A klasszikus tanulmányi kirándulások helyett inkább az élményeken alapuló programokra van igény.  Emiatt a 2006-os évtől kezdve az “élményt adni” szemlélettel próbálunk megfelelni az elvárásoknak. Programkínálatunk évről-évre egyre színesebb, változatosabb, illetve egyre több helyszínt érintünk vele.  Folyamatosan növekvő megrendelésszámunk bizonyítja a piaci elvárások helyes felmérését és azok megfelelő színvonalú kiszolgálását.

Programjaink országszerte

Gyenesdiás panzió

Az ország számos pontjára dolgoztunk ki saját fejlesztésű interaktív játékokat. Ezek mellett nagyszabású szabadidős eszköz beruházásainkkal olyan játékokat és programokat is meghonosítottunk országszerte, amelyek korábban elérhetetlenek voltak az osztálykirándulók körében. Fontos feladatunknak tekintjük újabb és újabb érdekes kiránduláshelyszín felfedezését, egyre több kirándulásprogram kidolgozását.

Élmény programjaink, játékaink

Sárkányhajózás Esztergom

A több ezer szolgáltatásunkat igénybevevő osztálynak és az egyre több felnőtt csoportnak, cégnek köszönhetően évről évre új fejlesztésekkel, programokkal tudunk előállni.  Az osztalykirandulas.hu csapatának mára 70 darab buborékfocija, 5 darab sárkányhajója, 130 darab kerékpárja, több mint 200 kickbike-ja, 4 szett Íjászviadalhoz szükséges íjász szettje, 1 db ZIL-131-es katonai csapatszállító teherautója és több kisteherautója, városfelfedező kvízjátékai és egyéb csapatépítést szolgáló interaktív programjai vannak országszerte.

Csapatunk

Csapatépítő ügyességi játékok

Az osztálykirándulások fő időszakában országszerte több mint 70 fős animátor gárdával dolgozunk. Ők azok, akika a helyszíneken fogadják csoportjainkat és levezénylik számukra a különböző megrendelt programokat. Pécs belvárosában található Utazási Irodánkban pedig jelenleg 11 fővel dolgozunk azon, hogy térben, időben és szakmában minden a helyén legyen annak érdekében, hogy az általunk szervezett osztálykirándulások pozitív értelemben váljanak felejthetetlenné .

2017-ban több mint 60.000 diák kirándult velünk

Ajánlataink

Nézd meg a legújabb videónkat, hogy lásd mit is csinálunk!

Kapcsolati űrlapElérhetőségeink

Osztalykirandulas.hu 7624 Pécs, Szigeti út 89. Tel.:72/520-506, 72/520-507, 70/582-7000, 20/440-9545 E-mail: posta@osztalykirandulas.hu Engedély száma: U – 001265 Pannon-Servus Utazási Iroda

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 08:00 – 17:00 Szombat, vasárnap: zárva