Program jellemzői: Beltéri

Gyulai vár – Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Gyula

Változatos programokkal, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várjuk látogatóinkat 23 teremben, több mint 600 m2-i kiállító-területen. Érdekes és hiteles utazást kínálunk a középkori vár történelmébe, reneszánsz mindennapjaiba.

Read More

Hansági Múzeum és Chelley ház Mosonmagyaróvár

A mosonmagyaróvári Hansági Múzeum két épületben működik.

Read More

Szegedi Nemzeti Színház Szeged

A Szegedi Nemzeti Színház városképi jelentőségű épülete, melyet ugyanúgy, mint a budapesti Vígszínházat a híres bécsi színházépítő, tervező páros Hellmer és Fellner tervezett eklektikus-neobarokk stílusban.

Read More

Gothard Asztrofizikai Obszervatórium Szombathely

A Vasvármegyei nemesi család legidősebb sarja, a természettudományos érdeklődésű Gothard Jenő (1857-1909) a nála mintegy tizenöt esztendővel idősebb, már világhírű csillagász, az ógyallai Konkoly Thege Miklós (1842-1916) hatására csillagászati obszervatóriumot rendezett be a Szombathely melletti Herényben lévő birtokán.

Read More

Milleniumi Földalatti Vasúti Múzeum Budapest

A kontinens első, 1896. május 2-án átadott, földalattijának állít emléket a Földalatti Vasúti Múzeum Budapesten, amely 1975-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Read More

Balatoni Élménypark – Csopak, Nosztori

Élmény és kalandpark gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt – gyere és játssz velünk, kirándulj el hozzánk!

Read More

Múltfürkész kvízjáték Debrecen

A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Református Nagytemplomot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.

Read More

Szabadtéri Néprajzi Múzeum Ópusztaszer

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum az ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban található. A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap a múzeumban. A gyűjtemény szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.

Read More

Tűzoltó Múzeum Eger

A tűzoltóság történetével és a lánglovagok mindennapi munkájával ismerkedhetnek meg a látogatók. A kiállítási tárgyak között szerepelnek múlt századi tűzoltó járművek, korabeli képek és egyenruhák.

Read More

Pécsi Állatkert felfedezése

Vadon a város felett! Figyeld meg a világ számos pontján őshonos állatokat a Mecsek szívében! 250 faj, több mind 1000 egyede tekinthető meg egész évben!

Read More