Program jellemzői: Beltéri

Bezerédj Kastély Győr

Ménfő világi földbirtokosok tulajdona volt. Nevezetes családok:
Poky, Zápolya, Enyingi Török, Bedegi Nyáry, Esterházy és Bezerédj családok.

Read More

Bercsényi Fazekasműhely Alsótold

Alsótoldon 1994-ben saját műhelyt épített két testvér, melynek nagysága, felszereltsége lehetővé tette minden fajta kerámia készítését, folyamatának bemutatását. A fazekasság bővebb ismertetése érdekében, látogatóink korongos bemutatót nézhetnek végig, illetve a készítésben is részt vehetnek.

Read More

Kézművesporta Hollókő

A Kézművesporta egy olyan hely Hollókő Ófalujában, ahol a vendégek megismerkedhetnek a régi idők hagyományaival, nagyszüleink játékaival és a természetes anyagok felhasználási módjaival.

Read More

Balassa Bálint Múzeum Esztergom

A látványtár a Balassa Bálint Múzeum gyűjteményének legszebb darabjaiból áll. Régészeti, néprajzi, képzőművészeti műtárgyaink legjavából látható válogatás, valamint hajómakettek, régi bútorok és muzeális könyvek is bemutatásra kerülnek.

Read More

Magyar Vegyészeti Múzeum Várpalota

Várpalota centrumában található a Thury-vár és benne a Magyar Vegyészeti Múzeum.

Read More
Metropolisz stratégiai csapatépítő társasjáték

Metropolisz stratégiai csapatépítő társasjáték Velencei-tó

Két csapat versengenek egymással. Feladatuk egy-egy város felépítése. Céljuk a vagyon és a rangszerzés. A játékhoz szükséges eszközök a leleményesség, kreativitás, jó gazdálkodás, sok fabatka, na meg az építőanyagok.

Read More

Pannonhalmi Főapátság

Ma már nemcsak a Főapátság, annak műemléképületeinek meglátogatása lehet egy kirándulás célpontja, hanem a szerzetesi lét egy-egy elemével külön foglalkozás keretében is megismerkedhetnek: legyen szó kódexekről vagy gyógynövényekről!

Read More

Múltfürkész kvízjáték Szeged

A klasszikus tárlatvezetés helyett járjátok végig és ismerjétek meg a Fogadalmi Templomot a múltfürkész kvízjátékunkkal. Kaptok egy térképet egy feladványt és egy lekaparható festékkel eltakart megoldólapot. Az a 3 fős csapat nyer, aki a legkevesebb hibával válaszolja meg a kérdéseket.

Read More

Mobilis Interaktív Kiállítási Központ Győr

A győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központ Európában is egyedülálló tudományos játszóház. Az osztály 2-3 órán keresztül változatosan, látványos kísérleti bemutatók és 74 interaktív eszköz kipróbálásával töltheti az osztálykirándulás napját.

Read More

Vaskakas Bábszínház Győr

Bábszínházi előadások kicsiknek és nagyoknak hétfő kivételével a hét minden napján!

Read More